Välj en sida
Snart syns skäran åter på himlen nu fylld av eld energi

Nu är det dax för en ny energi att ta plats och med Solens Månens möte i just Väduren kan du nu vänta dig snabbare tempo som ger dig möjlighet att lägga in en ny och högre växel

Ett års resande….Det är ett helt år sedan Solen och Månen mötte varandra i Väduren..Ett accepterande av vad som varit en ny chans att börja om väntar..Med ett möte i Just Väduren kan du initiera nya vägar bygga mod och tända längtan och passion till liv.. Det är dax att väcka upp liv och lust..

Väduren är det första tecknet i vår Zodiak och symboliserar vår och den växtkraft som vaknar både i och utanför oss själva..

Från mörker till ljus..

Dagens energi 2/2/3//4.. Det är dax att bygga nya världar och tända upp relationer med dig själv och andra.. Kommunikation kan skapa närhet och kärlek och du kan nu känna dig mer hemma i dig själv än på länge..Du har tillgång till din inre kunskap i dag.. Vi söker kontakt med både oss själva och andra nu..

Mia💫