Välj en sida
Stjärnklart💫

I dag befinner sig Månen i Kräftan och nu kan du längta hem.. Vi söker efter en inre stillhet i all turbulens

Just nu ligger Jupiter och förstärker upp den inre och yttre förändringsprocess som är en fortsättning på Saturnus och Plutos möte under Januari..Merkurius som nu fortsatt befinner sig i Fiskarna behöver tid att avsluta en lång period i 12:e huset där han också gått retrograd.. Merkurius som symboliserar inte bara vår kommunikation med oss själva och andra är också direkt kopplad till vår hals och våra respirationsorgan..Fiskarna i sin tur bär Neptunus energi och just Neptunus är kopplat till vårt immunförsvar och det vi inte ser som tex virus..

Energier kommer nu kulminera för att sedan förändras ..Kommande Fullmåne i Vågen vågen kulminerar men Merkurius inträde i Väduren under mitten av April kommer ändra utsikten…💫

Sikten klarnar

Dagens energi 2/2/1/9… I dag samtalar vi både med oss själva och andra.. Tankar och känslor kan vara värda att registreras ..Inre kunskap kan aktiveras ..Du vet hur du ska göra för att må bra och möta upp behov..Vi lyssnar..

Mia💫

Vi söker inre lugna vatten..