Välj en sida

Det är dax att stabilisera..

Nymåne 23/4

Det är tid för en Nymåne i Oxen..

Grattis alla Oxar.. Nu är det tid för dig som Oxe att fira ett personligt Nyår och det du startar nu följer dig under ett helt år..Den här Nymånen bjuder in till tillväxt och ny jord till oss alla..

Venus

Venus som styr Oxen har gått in i skugga.. Den här Nymånen kommer få oss alla att värdera om och vända fokus och energi mot relationer och ekonomi..

Den här Nymånen i Oxen är kickstarten för Venus rörelse genom Tvillingarna där hon kommer byta skepnad..Just nu är hon den starkaste av alla ljus på himlavalvet..Venus ska bada i Solens strålar och bränner under sin retrograda rörelse under sommaren rent i både ditt hjärta och den mark du står på kommer förändras..

Vi omvärderar vad som är viktigt.. både personligt och ekonomiskt..

Yttre och inre växande är att vänta..

Lyssna gärna på min pod gällande kommande Nymåne i Oxen..

I published my new episode Lifehealing Stars🌟, please check it out.

Dagens energi för Nymånen är 23/4/13… Nya sätt att kommunicera och vägar som kan innebära val kommer möta dig nu.Att vara unik och lyfta fram dig själv och dina speciella egenskaper i en grupp kan skapa nya samarbeten.. Du kan ha många bollar i luften och arbetar nu för att bygga en ny trygghet och stabilitet i ditt liv…

Nu stänger jag för beställningar av Astrologiska årstolkningar och MP3 inspelningar under sommaren med undantag av Sommartolkningar för perioden Juni- Augusti.

Du kan under hela sommaren även boka telefontid med mig för en personlig tolkning av här och nu och din framtid genom att skicka ett pm här eller maila mig på Lifehealing@live.se

Pris 3 månaders sommartolkning MP3 1.500kr

Pris:Telefonbokning 30 min 630kr

Kram

Mia💫