Välj en sida
Månens noder byter nu tecken..

Efter hela 18 månader av Norra Noden i Kräftan ändrar sig nu din hemläxa..Kräftan styrs av Månen och läxorna har varit förbundna med känslor och ursprung Många vågor i livet kan ha tvingat in dig i egen hamn och din trygghet och hur du ger och får näring i ditt liv kan ha varit livsfrågor som skapat både växtvärk och förändringar i ditt liv..

Månens noder bär energi av det du ska släppa och visar dig också vägen mot framtiden..Karma och livsvägar är förbundna med just Månens noder..

Kräftan kan ha bjudit på utmaningar gällande yttre trygghet och din förmåga att känna dig hemma med dig själv och dina rötter.. Du kan ha haft livsläxor som berört din familj eller så har du blivit utmanad att söka din egen inre kärna och ta reda på vad du egentligen vill.

Månens Norra nod kommer att gå in in Tvillingarna och nu kommer nya teman i ditt liv att aktiveras…

Tvillingarna styrs av Merkurius och närmaste åren går vi ifrån vatten och in i luft..Merkurius energi kan ändra karaktär och nu kan utmaningar komma genom din kommunikation och dina tankar..Tänk på vad du tänker på är en bra början..

Vill du veta vilket hus och område i ditt liv som nu kommer beröras är du Välkommen att boka en samtalstid genom att maila lifehealing@live.se

Namaste 🙏🏻

Mia💫

Norra Noden erbjuder dig nya vägar ..