Välj en sida
På väg ……

I kväll är det då dax för en Nymåne i Tvillingarna.. äntligen får vi lite luft!

Räkna med fler kontakter och mer kommunikation närmaste veckorna..Tvillingarna skapar förståelse genom att just kommunicera och nu har vi chans att förstå oss själva genom att spegla oss i andra..

En nystart och friska fläktar kan kännas mer än Välkommet nu.. Vi går nu in i ett snabbare flöde av händelser och väntar du på svar eller meddelanden kan de nu börja komma in..

Hur förverkligar jag mina drömmar kan vara den stora frågan..

Vi är nu i en sortering period för att kunna välja rätt väg och nu kan information komma in som gör att du kan justera både tankar och idéer ..

Flexibilitet är ordet du ska ta med dig kommande veckor.. Tvillingarnas energi kan ge dig flera val och presentera alternativa vägar..fragment och olika delar av ditt liv ska sammanfogas till en helhet..

Den här Nymånen är starten på en längre process då nu Månens egna noder gått in i just Tvillingarna och Skytten ..Här väntas nu första eclipsen den 5:e Juni och nu väntar nya livsläxor på dig..

Vill du veta var i din personliga karta som du har din Nymåne och Nystart? Vilka läxor väntar dig kommande 18 månader?.. Vill du veta så kan du nå mig på min direktlinje.

Du når mig på: 0939–670 74 70… Tider jag är inloggad hittar du på Lifehealing/ Facebook

Lyssna gärna på min pod om kvällens Nymånen

I love Lifehealing Stars🌟 | Maj Nymåne Tvillingarna, let’s play it!

Ny utsikt..

I kväll är en perfekt tid att sätta tankefrö och öppna upp för alternativa vägar framåt….,”Jag tar emot”

Namaste🌸

Mia💫