Välj en sida

I kväll är det dax för en eclips och Fullmåne i Skytten..

En stark energi i kvällens Månförmörkelse väntar…

Vi kan nu alla slåss mot inre och yttre oklarheter och vi söker inre sanning som kan skapa starka känslor då Mars nu lägger sin energi i kvällens Fullmåne..

En Fullmåne avslutar och förseglar energi

Energier som nu spelar ut sig har Skyttens energi som vapen i kampen för rättvisa både i våra privata liv och i vårt samhälle..Vi kan nu se motsättningar och sanningar kan nu bli presenterade då nyheter eller inre insikter når oss..

Skytten vill framåt och nu kan känslor och oklarheter vara de bojor vi måste lösa upp för att komma vidare.. Med både Mars och Neptunus nu i Fiskarna kan du pendla mellan tro och hopp och en känsla av att vilja lämna gamla problem genom handling bakom dig..

Vi får hjälp på vägen när Månens egna noder som befäster framtid och öde samt karma nu befinner sig i just Tvillingarna/ Skyttens tecken..

Vi hanterar nu sökandet efter inre sanningar genom att förändra synen och därför målet för vår framtid..

Vi får nu chans att riva ner gamla nidbilder av sanning och skapa en ny världsbild för oss själva att leva och agera i..

Närmaste veckorna kommer Månen nu tömma sitt ljus hon i kväll samlar.. Vi uppmana till att vara närvarande i nuet och att agera utifrån egna inre värden..

Nya världar väntar dig när gamla världar faller..

Om du vill veta hur kvällens eclips påverkar just dig kan du nå mig på 0939-670 74 70 mellan klockan 18:00-22:00

Jag önskar er alla en fantastisk Fullmåne ..

”Vi släpper i tillit”…/Mia