Välj en sida
Merkurius retrograd 18 juni -12 Juli

Då var det dax igen för en Merkurius retrograd period ..

I år kommer Merkurius gå baklänges i enbart Vattentecken och nu är det dax för Kräftans energi att bli aktiverad och reviderad.

En Merkurius retrograd ber dig omarbeta och gå till botten med tankar och energier. Det är tid att integrera och förändra på djupet..Vad händer då energimässigt när Merkurius går retrograd i just Kräftan?

Du som har Solen eller andra placeringar mellan 5-15 grader av just Kräftan kommer känna av den här energin extra starkt nu.. Alla kardinala tecken dvs Vädurar och Stenbockar samt Vågar kan bli utmanade att arbeta med teman som är knutna till just Kräftans energi ..


Kräftan styrs av Månen
”Stilla vatten”

Frågor som nu blir aktiverade kan vara tankar om tillhörighet och hemmakänsla i grupper och vänskap .. Hur du tar hand om dig själv och hur du när dina behov

Har du kontakt med dina känslor?.. och har du hittat hem i dig själv?.. Umgås du med rätt vänner och vilken roll har du i din familj?..

Tankar inte bara om din omedelbara omgivning utan om din plats på jorden och hur säker du känner dig i dig själv kan vara teman som nu kommer upp för att bearbetas..

Vi letar sammanhang och mening..

Det här kan bli en känslomässig tid med tankar om ursprung och vart du kommer ifrån..Vad är källan till ditt välmående?.. Vad har du med dig ..och vad får dina känslor att svalla..

Merkurius period i retrograd rörelse kan ge dig tid att integrera känslor.. att komma i kontakt med din egen källa …

Vatten är liv..

Det här är en viktig Merkurius retrograd period som bär ödesbestämd energi..

Månens egen Norra nod ligger nu i Tvillingarna och kommer vara kvar här fram till Januari 2022..Merkurius styr Tvillingarna..Det betyder att Merkurius och hans resa under kommande år kommer ha betydelse för din framtid.. och ditt öde..

Norra Noden är portalen mot framtiden

Vi väntar nu på en total eklips i Kräftan som kommer aktivera just din personliga väg framåt..

Vill du veta hur din sommarperiod ser ut Astrologiskt är du Välkommen att ringa mig på min direktlinje hela sommaren..

0939-670 74 70

Namaste ✨

Mia