Välj en sida

Det är dax att förändra gamla strukturer

Söndag 5/7-20

Nu är den sista eklipsen i raden av tre som vi haft under sommaren över!.. När du vaknar i dag Söndag har Fullmånen i Stenbocken kulminerat då mötet mellan solen och månen skedde tidig morgon ..Det här är den sista eclipsen i just Stenbocken vi ser på många år.

Vad betyder det då?.. När det är Ny eller Fullmåne i närheten av Månens egna noder aktiveras portaler som styr dåtid och framtid ..💫

En eklips är verksam i upp till 6 månader och nu är det dax att avsluta nästan två års inre och yttre arbete gällande trygghet..Vi har fått jobba hårt under de här åren som varit och du kan nu både flyttat hem eller bytt arbete och betat av känslomässig karma.

Saturnus som styr Stenbocken kan ha serverat lärdomar gällande din egen auktoritet ..din ekonomi eller din förmåga att härda ut i motvind och i längre lopp..Processen kan fått dig att mogna och med blicken i backspegeln hoppas jag du nu känner dig mer stabil och säkrare på din egen förmåga att övervinna hinder.

Kräftan som styrs av Månen har kanske fått dig att arbeta med din inre trygghet och dina familjeband.Känslor familjemönster och nedärvd karma kan ha varit belysta områden i livet.Månens noder har öppnat portaler både framåt och bakåt i tid..

Fullmånen 5/7

Vi sopar nu rent år av arbete på inre och yttre plan.. närmaste 6 månaderna ger dig chansen att lösa upp förändra och omstrukturera både känslor och omständigheter som är kopplade till din trygghet..

Nu har Månens noder bytt tecken och kommande år kommer universum servera lärdomar och utveckling hämtade från Tvillingen/ Skyttens energier..

Vill du veta områden i livet som nu aktiveras och hur kommande år kan komma att utspela sig för dig?…

Du ringer 0939-670 74 70 direkt på de tider jag är inloggad eller är Välkommen att boka en tid som passar dig under bokningar på Fb

Jag önskar dig en fantastisk Fullmåne🌟// Mia