Välj en sida
Vart riktar du din energi?

2020 fortsätter bjuda på konfronterande och transformativa energier..Det är snart dax för Mars att gå retrograd..Frågan är om du nu slipar svärdet och är klar att hugga av den goniska knuten .. eller om du nu läcker energi och känner dig utpumpad?

Mars har sedan i Juli varit i sin egen skugga och processen pågår fram till nästa år..Vi får alla arbeta på vår kraft och inre glöd under den här tiden..

Den retrograda perioden startar den 9 September på 28 grader av Väduren och avslutas den 13 November på 15 grader av Väduren..

Väduren med sina horn.. de används för att kriga forcera och att signalerar styrka till motståndare..

Vi väljer våra krig nu.. Mars kommer nämligen möta både Saturnus och Pluto i kvadratur hela tre gånger under perioden..allt för att du ska kunna växa av utmaningar och motstånd samt urskilja din egen vilja och kraft..

Mars kommer nu ge dig inre kraft att bryta sig loss från restriktioner och skapa en egen väg .. du kan forcera dig igenom inre motstånd och skapa nya vägar.. rådet blir att ladda för ett maraton då uthållighet kan vara en stor del av framgången..

Projektionen av Mars kan dock skapa konflikter och krig på en yttre nivå och du kan bränna broar och all energi på sparkontot kan brinna upp..

Vi väljer våra krig..Alla slag ska vara värda sin insatts..

Alkemistisk process..

Om du känner dig frustrerad arg eller upptryckt mot en vägg .. så kommer Pluto hjälpa dig att nu transformera och du kan använda energin för att starta upp en utvecklings process av din kraft och förmåga att stå på egna ben…från puppa till fjäril..

När pressen blir för stor så föds en ny verklighet fram..

Det är dax att ta tillbaka din livskraft..Använd tiden till att skapa kontakt med din vilja och stoppa energiläckage..

Namaste 🙏🏻

Vill du veta hur Mars retrograda period påverkar dig personligen?

Maila på lifehealing@live för att boka en personlig telefontid med mig.. eller ring mig på mitt direktnummer 0939-670 74 70

Mia💫