Välj en sida
Jupiter den store…

Äntligen får vi lite hjälp på vägen att sätta projekt och planer i verket..

Du kanske har upplevt att du har kämpat i motvind?..Inte konstigt då vi alla har haft vår välgörare och expansions planet i retrograd rörelse sedan Maj månad..

Under de senaste fem månaderna kan du fått hålla till godo med det du haft och integrerat en ny verklighet till en mer medveten nivå ..Kanske har du lärt dig att hantera känslor av att vilja expandera men istället behöva tid till inre processer och hantera det som är.. Du kan ha lärt dig att vara glad för det du har och lärt dig mer om dina egna värderingar..

Inre utveckling och tillväxt sker när yttre händelser saktar ner eller avstannar.. Du har nu fått tid att expanderat ditt inre rum..

Från och med nu kommer händelser och förlopp gå i snabbare takt ..

Jupiter rörelse framåt kommer nu ge dig chans att öppna nya dörrar.. få erkännande för allt hårt arbete du lagt ner och skörda frukterna av din inre process genom en ny syn på både dig själv och din omgivning..Med Jupiter i Stenbocken som kräver ansvarsfull och mogen tillväxt kan du nu grunda ner planer som har potential att växa på sikt..

Vi höjer nu glasen i en skål för framtiden..

Namaste🌸

Mia💫

Direkt linje 0939-670 74 70 eller maila på lifehealing@live.se för kontakt.