Välj en sida
En Nymåne föds den 17 September 13:00

En ny början men en Nymåne i ett jordelement kan få dig att så nya frön kopplade till din förankring här på jorden..och eftersom Jungfrun bär healing så kan det vara din kropp hälsa och dina dagliga rutiner som nu står i fokus..

Eftersom Jungfrun styrs av Merkurius som nu är i Vågens hus så är det inte bara relationen med dig själv som nu ska granskas och förändras.. du kan behöva blåsa nytt liv eller längta efter mer näring även i de relationer du har med andra..

Jungfrun vill förbättra och förändra.. allt kan bli bättre och du kan nu stå inför en nystart med ett nytt träningsupplägg i handen och kanske vill du rensa ut kylskåpet eller din garderob ..

Du kan nu längta efter det enkla, det rena och känna dig trött på komplikationer eller röriga energier både på in och utsidan..

En nystart..

Dagens Nymåne är i samtal med Saturnus som lovar dig framgång i alla projekt med eftertanke .. en plan som sträcker sig under längre tid och som stegvis förändrar och förvandlar dig eller dina planer till en manifestation och något du kan vara stolt över..

Healing och förlösning av det det obrukbara ..

Den här Nymånen kan komma med ett uppvaknande som innebär att du behöver ta ansvar för ditt välmående och tillväxt på alla plan..Att sätta gränser både för dig själv och andra.. att ta dig ut från offermentalitet eller avluta självdestruktiva mönster..

Nymånen har kopplingar till både dåtid och framtid då Månens noder nu är i kontakt..

Frågor du kan ställa dig nu..

-Om inte du själv gör förändringar för att nå i mål..Vem ska och vad väntar du på?.. börjar inte alla resor med ett första steg ?

Är dina kompromisser med dig själv eller andra livgivande eller dränerande?.. Vem ska leva ditt sanna liv för dig och när ska det ske?.. Varför inte nu?

-Behöver du bära med dig dåtid i din ryggsäck?.. Stämmer det att lagt kort ligger eller får du ändra dig om du tidigare valt fel väg?….behöver du samma läxa flera gånger ?

Det är dax för healing av oss själva ..

Den här Nymånen kan ge dig det uppvaknande du behöver för att göra riktiga förändringar som är hållbara.. kanske för resten av ditt liv..

”Vi vaknar nu och sträcker oss mot Solen..Vi bär ett medvetet ansvar att ta bort det som skaver.. och nu kan vi börja om!..Vilken härlig känsla att vara medskapande i och av vårt eget liv”..

Namaste🌸

Mia💫

Stjärnklart..