VĂ€lj en sida


I dag Àr MÄnen i Lejonet och nu har hon samtal med Mars och Solen.. konversationen handlar om att vara pÄ rÀtt plats och i rÀtt utryck.
🌾
SjÀlvtryck och att hitta ditt hjÀrta kan vara viktiga pusselbitar i dagens energier
Du kan nu stÀlla frÄgor gÀllande relationen med dig sjÀlv och andra och nu söka efter kraft att ta dig framÄt.
🌾
Du kan senaste dagarna fÄtt insikter och kommit i kontakt med egna eller andras projektioner och dagens uppgift kan vara att komma tillbaka till en balans och inre centrering.

Neptunus nu i Fiskarna har en viktig uppgift att hÄlla drömmar vid liv och med dagens samtal med Jupiter kan du Äter vÀcka upp en drivkraft att fortsÀtta lösa upp gamla strukturer och hinder för att nÄ till dina drömmars mÄl.
🌾
Du kan lÀngta efter frihet och förÀndring..

Merkurius som nu grÀver ner sig i Skorpionens energi för att pÄbörja sin retrograda resa till underjorden lovar dig svar pÄ din lÀngtan men först kan du behöva möta rÀdslor för mörker och outtalade behov
Det Àr tid att Àndra ditt sÀtt att kommunicera med dig sjÀlv och dina mentala tankeprocesser kommer nu gÄ igenom en transformation.
FÄgel Fenix energier Àr nu i uppvaknande och din sanning Àr mÄlet för kommande resa.. det Àr en inre sanning som vill födas fram
🌾
Jupiter kan i dag expandera bÄde rÀdslor och energier som hanterar avslut eller val
Dagens energi kan tolkas som en initiering inför kommande NymÄne i VÄgen dÄ relationer stÄr pÄ schemat ..

De aspekter som i dag aktiverar dina kÀnslor genom MÄnen Àr direkt kopplade till ditt hjÀrta dina önskningar och din sjÀlsliga resa framÄt..
Överraskande insikter eller meddelanden kan hjĂ€lpa dig att avsluta och förbĂ€ttra för kommande nya MĂ„nfas..

Namaste🌾
Dela gilla följđŸ™đŸ»

I dag kan du nÄ mig mellan 18-22
0939-670 74 70
VĂ€lkommen med ditt samtal
MiađŸ’«