Välj en sida


I dag är Månen i Lejonet och nu har hon samtal med Mars och Solen.. konversationen handlar om att vara på rätt plats och i rätt utryck.
🌸
Självtryck och att hitta ditt hjärta kan vara viktiga pusselbitar i dagens energier
Du kan nu ställa frågor gällande relationen med dig själv och andra och nu söka efter kraft att ta dig framåt.
🌸
Du kan senaste dagarna fått insikter och kommit i kontakt med egna eller andras projektioner och dagens uppgift kan vara att komma tillbaka till en balans och inre centrering.

Neptunus nu i Fiskarna har en viktig uppgift att hålla drömmar vid liv och med dagens samtal med Jupiter kan du åter väcka upp en drivkraft att fortsätta lösa upp gamla strukturer och hinder för att nå till dina drömmars mål.
🌸
Du kan längta efter frihet och förändring..

Merkurius som nu gräver ner sig i Skorpionens energi för att påbörja sin retrograda resa till underjorden lovar dig svar på din längtan men först kan du behöva möta rädslor för mörker och outtalade behov
Det är tid att ändra ditt sätt att kommunicera med dig själv och dina mentala tankeprocesser kommer nu gå igenom en transformation.
Fågel Fenix energier är nu i uppvaknande och din sanning är målet för kommande resa.. det är en inre sanning som vill födas fram
🌸
Jupiter kan i dag expandera både rädslor och energier som hanterar avslut eller val
Dagens energi kan tolkas som en initiering inför kommande Nymåne i Vågen då relationer står på schemat ..

De aspekter som i dag aktiverar dina känslor genom Månen är direkt kopplade till ditt hjärta dina önskningar och din själsliga resa framåt..
Överraskande insikter eller meddelanden kan hjälpa dig att avsluta och förbättra för kommande nya Månfas..

Namaste🌸
Dela gilla följ🙏🏻

I dag kan du nå mig mellan 18-22
0939-670 74 70
Välkommen med ditt samtal
Mia💫