Välj en sida

Nu går vi mot den andra i raden av Fullmånar under Oktober månad..

Det här är en stark energi som vill förändra och skapa nya spelregler både i våra relationer och vår ekonomi.

Det är ny upptäckt och uppvaknande av inre resurser önskningar och kanske meningen med ditt liv som blir resultatet av kommande Fullmåne.. allt har sitt pris och nu kan du behöva släppa för att kunna ta emot nya möjligheter..

Återkommande cyklar ska brytas..

Vi är nu i avslutande av en längre cykel och nu vill din själ växa..Om du har stagnerat så kommer universum ändra de kort du har på handen

Det är dax för tillväxt och en ny syn på dig själv

Du kan nu spegla dig och lära dig genom andra.. Dina inre processer kräver nu att få komma upp till ytan och de kommer visa din egen spegelbild genom reflektioner från utsidan..

Förändringar som nu kommer är signerade kontrakt påskrivna av din själ..

Starka energier driver nu saken till sin spets..

Frågor att ställa dig själv inför kommande Fullmåne..

-Har jag kontakt med mitt hjärta och lever jag av kärlek till mig själv?.. Om inte hur kan du ge dig själv mer näring tid och uppmärksamhet ..?

-Vågar jag säga ja till mer tillväxt och se mig själv genom en kärleksfull inre lins?.. Om inte hur kan du acceptera alla delar av dig själv och stötta din själs behov av förändringar?

-Kan jag lugna mig själv i stormar och har jag självtillit till min förmåga?..Om inte hur skall du stötta dig själv och bygga upp tilltro?

Lyssna gärna på min inspelning gällande Fullmånen i Oxen..

Mia💫