VĂ€lj en sida


I dag Àr MÄnen i Oxen och nu kan dina relationer samt ekonomi och tillvÀxt vara i fokus
🌾
Du kan i dag nÄ ett av dina delmÄl och kÀnna dig pÄ vÀg ifrÄn eller till nÄgot..
Vi fortsÀtter nu med den process som innebÀr att Äterskapa kontroll eller balans bÄde ekonomiskt och i relation med andra..

🌾
Dagens energi kan bli viktig i det lÄnga loppet och de beslut tankar samt kÀnslor du möter i dig sjÀlv och andra kan i dag slipa nya nycklar mot framtiden.
HÄll öron och ögon öppna nu dÄ budskap kan komma genom möten med andra eller som svar pÄ inre frÄgor ..
🌾
Du kan fortsatt drömma dig bort genom att dagdrömma eller mÄla natten med levande bilder sprungna frÄn ditt undermedvetna..
Neptunus har nu kontakt med MÄnens nod och rÄdet blir att drömma vaket och grundat för bÀsta möjliga chans till manifestation..

Du kan behöva hitta jord ..en plan kan behöva utformas och att vara praktisk gÀllande bÄde pengar och samarbete kan vara skillnaden mellan kommande succé eller misslyckande..
🌾
Vi Àr fortsatt i en process av uppvaknande och i dag kan du fÄ en aha upplevelse gÀllande gamla mönster som hÄller dig tillbaka .. En inre trötthet kan pÄminna dig om att stagnation inte innebÀr trygghet och att livet bör levas frÄn hjÀrtat ..
Du kan i dag lÀngta efter att fÄ njuta mera eller att skapa en ny mer meningsfull tillvaro som har bÀttre förstÀrkningar bÄde ekonomiskt och relationsmÀssigt..
🌾
I dag har vi ett aktivt hjÀrta som kan lÀngta efter mer nÀrhet bÄde till andra och till livet..
En sorgsenhet kan dock vara nÀrvarande dÄ vi nu ser egna tillkortakommande och kanske misslyckande i sökande efter nÄgot bÀttre..vi skalar nu ner till kÀrnan..

Ha tillit till att framtiden vÀntar pÄ just dig..

Namaste🌾

Dela gilla följđŸ™đŸ»

  • Delning och kopiering utan direkt hĂ€nvisning och lĂ€nk till Lifehealing undanbedes

MiađŸ’«