VĂ€lj en sida

🌟Söndag
I dag gÄr MÄnen in i Tvillingarna och förbereder sig nu för morgondagens kulminering.
Innan intrÀdet i Tvillingarna bildar MÄnen samtal med Saturnus och du kan uppleva dig driven att förÀndra och förbÀttra det som inte fungerar nu
🌾
Ekonomiska frÄgor eller Äterkommande teman dÀr repris av dina tillkortakommande och brist av kan spela upp scener för ditt inre..
En irritation eller en obekvÀm kÀnsla kan vara nÀrvarande nu och göromÄl och Ätagande du planerat i dag kan gÄ pÄ mer vilja Àn lust..

Du kan lÀngta att fÄ slÀppa pÄ spÀnningar och vila frÄn verkligheten genom att drömma om framtiden..
Beröringspunkter och insikter om att vi först behöver lösa inre eller yttre konflikter för att komma framÄt kan upplevas som otÄlighet eller en kÀnsla av hopplöshet ..
Vi kan nu vilja vara framme i mÄl utan att springa loppet..
🌾
Du kan vilja ta kommandot och styra ditt liv i dag för att snabbt bli pÄmind om att kontroll bara Àr en illusion .. dagens energi uppmanar till flexibilitet och att se andra sida pÄ ett mynt..

Allt Àr en spegel och vi manifesterar inte genom andra utan frÄn vÄrt eget inre och insikten att allt handlar om perspektiv kan vara upplysande..
Ingenting Àr sÄ bra eller dÄligt som du befarar eller lÀngtar efter..

I dag Àr dagens utmaning att se hinder som hjÀlp till framgÄng och att inre konflikter och spÀnningar kan vara drivmedel att ta dig ifrÄn nÄgot som första steg..
Inga klara lösningar förvÀntas vara helt rÀtt nu och pusselbitar kan Ànnu fattas

Vi gÄr nu mot energier som uppmanar till val..

Dagens bÀsta rÄd blir att slÀppa rensa och sortera bland tankar och kÀnslor för att förbereda nÀsta fas..
Vi vÀntar nu pÄ en FullmÄne som innebÀr att du snart kan stÄ vid en vÀgkorsning och vÀgen du vÀljer nu kan vara viktig för framtiden
Dörrar bakÄt ska nu stÀngas..

Namaste🌾
Dela gilla följđŸ™đŸ»
MiađŸ’«

All delning och kopiering utan kÀllanvisning och hel lÀnk beivras