Välj en sida
Längtan efter näring..

I dag tidig morgon har nu en Fullmåne i Kräftan kulminerat och nu söker vi vägar hem..

Energin som nu blir belyst skapar rörelse i vatten elementet och de känslor som ligger djupt i dig kan nu börja bubbla upp mot ytan..

Familj och relationer som står dig nära och som du räknar in som viktiga för din egen känslomässiga stabilitet kan nu vara i fokus under dagens energi

Ditt hem både fysiskt och emotionellt kan närmaste veckorna bli extra viktiga och kanske behöver du nu backa bakåt för att komma framåt..

Kairon har kontakt med dagens Fullmåne som berättar om känslomässiga sår och tyngder eller pålagor du kan ha burit hela din livstid nu aktiveras för att kunna läkas..

Uranus som står i god kontakt med både Solen och Månen i dagens energi lovar nu förändringar med mening och frigörelse från gamla känslomässiga mönster genom att öppna nya dörrar mot framtiden..

Det finns en högre mening i det vi möter nu..

Du är nu i en process att smälta känslor för att kunna omfamna framtiden på ett nytt sätt .. Ett alkemistisk inre arbete pågår och kanske ser du inte nyttan eller nöjet i att backa in i dåtid med hjälp av minnen men här ligger värdefull information du behöver för att skapa nytt högoktanigt bränsle för framtiden..

Dina behov och hur du ger och tar emot näring är delar som nu kommer upp för granskning..

Med en Fullmåne går vi mot avslut och processen som du nu är inne i varar i två veckor fram till nästa Nymåne..

Vi städar ut.. en lättnades suck väntar..Vi är på väg hem..

Namaste🙏🏻

Lyssna gärna på min intuitiva tolkning av dagens Fullmåne💫

Mia💫

Stjärnklart..