Välj en sida
Speglingar..

Med ett fullt fokus på Vågens energi är det speglingar och inre perspektiv som nu står i blickpunkten för vår tillväxt..

Med en nu Nyfödd Måne i Vågens tecken ..som nu växer och bär avtryck av Solen och Mars kraftfulla energi från ögonblicket av hennes födelse är det starka krafter som nu är i tillväxt..

Torsdag 7/10 Kl 12:30 –

Månen kommer i dag gå vidare in i Skorpionen som är Plutos hem.. Symbolismen är slående .. då Pluto sedan Nymånens födelse avslutat sin retrograda rörelse efter hela fem månader och nu vänt framåt..

Det är tid att samla ihop och fokusera ..

Närmaste dagarna med Månen nu i Skorpionen erbjuds vi möjligheten att ömsa skinn och transformera.. genom att dra uppmärksamhet till inre processer med nu inhämtad information från yttre speglingar och relationer kan du i dag finna nya gränser och uppleva starka behov att få skapa en ny egen väg..

Samtidigt som nu Månen går in Skorpionen så säger Venus adjö..

I dag balanserar Venus på sista graden av Skorpionen och har nu avslutat sin resa i underjorden.. Du kan ha grävt djupt efter mening och mål i både relationer och eget värde under senaste månaden… I dag plockar Månen upp energin från Venus process..

Du blir nu starkare i din övertygelse

Resan vi gör nu fram till nästa Fullmåne handlar om val.. inre starka beslut och möjligheten att röja ny väg.. ut och ifrån eller till och emot…

Vi särskiljer balanserar och stänger ner yttre distraktioner närmaste dagarna för att uppfatta högre inre signaler och samtal…

Det här är din resa.. bara din

Mia🙏🏻

Lyssna gärna på mina inspelande tolkningar av Nymånen i Vågen..

https://youtube.com/channel/UCGWqPmY_qt_KPNjm-dGf7dg

Lifehealing@live.se