Välj en sida
En Nymåne väntar..

November

Det är nu det händer..

Den här månaden kommer erbjuda många förändringar .. och allt startar med en Nymåne i Skorpionen den 4:e..

En vibrationshöjning är att vänta ..

Kanske känner du nu redan av energierna som bygger ..Uranus kommer vara i fokus under Nymånen och ända fram till slutet av månaden November som innebär att du nu kan känna av högre och intensiva energier som kanske påverkar dig och din kropp..

Kanske har du som är känslig oförklarliga känningar i huvud och hals.. kanske mer spänningar i nacke och axlar..Uranus kan påverka din balans och även dina öron under den här tiden.. Det här är högfrekvent energi som nu är aktiverad ..Uranus som nu är i Oxen inverkar också på vårt hormonella system och du kan uppleva hormonbalans.. ..alla körtlar som sköldkörtel och blodsocker kan vara i gungning nu…

Under November kommer flera planeter nu röra sig in i ny energi som kommer förändra upplevelser och vårt inre och yttre fokus..

Månens noder kommer nu gå vidare in i Oxen/ Skorpionen och nytt arbete och lärdomar av dina karmiska mönster är att vänta närmare två åren..

November månad kommer garanterat förändra spelplanen för oss alla…

…rider vågor..

2 November

2 November..

Dagens transiter🌟

I dag är Månen i Vågen och samtalar nu med Kairon och Saturnus..

I dag kan vi vara i konflikt med oss själva då Merkurius nu har ansträngda samtal med Pluto.. En inre känsla om att vilja pusha igenom eller tankar som kan vara svåra att trycka tillbaka kan göra sig påminda nu ..I dag gör vi bäst i att hålla en positiv inre ton då rädslor skapade av fel fokus kan forma känslomässiga vågor

Månens samtal med Saturnus ger oss möjlighet att bryta igenom och hitta lösningar på problem nu ..att inte trilla ner i tankemässiga slukhål blir dagens utmaning

Månens kontakt med Kairon under dagen bekräftar att vi nu mäter vår egen styrka och kanske blir speglingar i relation med andra under dagen ett uppvaknande i hur vi använder vår kraft

Kanske blir du nu medveten hur du tidigare offrat dig själv i relationer och satt andra före på din prioriteringslista.

Att bli älskad villkorslöst.. börjar med dig själv och kan bli dagens själsliga lärdom..

I dag håller vi balans och fokus på våra tankar i relation med andra..du kan möta upp andra utan att förlora dig själv på vägen genom att markera egna gränser eller vara medveten om vad som är inom din kontroll och inte ..

Ekonomiska frågor eller samarbeten kan nu vara delar av det som är viktigt och det kan krävas att du vänder alla stenar för att hitta bästa strategi och plan för att gå framåt..

Många förändringar både förväntade och överraskande kan vänta nu..Vi står inför ett större skifte som kommer innebära mer frihet och kanske också turbulens..

Mia💫

Vi sopar rent nu och ser till att ha tankarna öppna på vid gavel för att kunna omfamna förändringar..

Namaste🌸

Lifehealing@live.se