Välj en sida
… Solen nu i Skytten…

I dag är Månen fortsatt i Kräftan och samtalar nu med flertalet planeter .. Under kvällen väntar ett viktigt samtal med Pluto som berättar om att du kan uppleva dig vara på en inre själslig resa nu..

Relationen med oss själva och andra kan nu vara i fokus och vi kan i dag erbjudas att titta in backspegeln samtidigt som vi färdas framåt

Solen möter upp Månens Södra nod

Det är nu tid att sammanfatta tidigare själsliga resor … att hantera djupa sanningar om oss själva kan stå på dagens energimässiga agenda …

Minnen kan i dag skapa känslomässiga vågor att hantera..

I mellanland och i rörelse både ifrån och emot..

Skyttens tid markerar resan från mörker till ljus som uppmanar dig att hålla din inre låga brinnande som kompass för en återfödelse i ljuset..

Du kan uppleva dig vara extra känslig nu och kanske upptagen med att sortera ut känslomässiga bördor .. Månen för i dag positiva samtal med Mars berättar om rak kommunikation både med dig själv och andra nu kan hjälpa dig att komma till kärnan av tankar och känslor..Vi konfronterar..

I dag kan du sätta fingret på sanningar och kanske når du i dag ett uppvaknande eller får in budskap och meddelande som hjälper dig att släppa känslor och tankar som tynger..

Vi fokuserar på ljuset..

Vi rensar nu ut och fokuserar på vad som skall växa istället för..

Att hålla emot förändringar eller vägra lyssna på din intuition kan kännas utmattande nu. Vi får i dag chans att smälta fakta och acceptera förändring genom att hantera och acceptera de känslor som stiger upp på ytan..Vi lyssnar och erkänner både förluster och också vinster på vägen..

I dag kan du ladda ut och släppa känslomässiga spänningar .. Vi väljer eget omhändertagande och erkännande av känslor som bästa lösning nu..Kvällen kan bjuda på en känsla av rymd och mening eller så kan dagens urladdning skapat trötthet och tomhet..Vi omfamnar..

Vi är nu i starka energiskiften och med Månens noder som i dag aktiveras kan ett markerar avslut väntas närmaste tiden..En kommande Soleclips i just Skytten blir finalen på flera års själsligt arbete ..

Namaste🌸

Dela gilla följ🙏🏻

Mia💫

Vill du ha en personlig tolkning av kommande förändringar och hur de påverkar ditt just ditt liv kan du boka en telefontid genom att maila på

Lifehealing@ live.se

*Begränsade antal lediga tider