Välj en sida

Det är dax för en Nymåne och Eklips i Skyttens tecken …

Förändrade värderingar

Det är tid att släppa det sista från den cykel som Månens noder påbörjade i Skytten/ Tvillingarna i juni 2020…

Den här Nymånen har en stark energi som kommer följa oss under kommande 6 månader..

Nymånen lovar en Ny start efter frigörande av gamla värderingar och syn på vårt liv..

..12 grader av Skytten..

Vi har förändrats..

Neptunus som nu vänt om efter sin retrograda period berättar att vi nu ömsar skinn.. vi löser upp och monterar ner.. Kanske känner du dig mer känslig nu och lite hudlös.. Att föda Neptunus med mycket vatten frisk luft och varma bad kan få dig att gå ner i varv nu..

Uranus som har direktkontakt med den här Nymånen berättar om att högre energier och nedladdningar nu kan få oss ur balans och att ditt nervsystem kan vara på högvarv..

Vi andas…och vi använder vår tillit..

Merkurius som nu kommer vara involverad i framfödande av den här nya energin har kontakt med Saturnus.. att hålla fötterna på jorden är en direkt uppmaning..

Dax att rikta in oss mot nya mål…

Saturnus och Uranus som nu bygger upp för en sista konfrontation i December är en stark energi som nu följer med i den här Nymånen ..

Energier som symboliserar gammalt och nytt strider mäter och utmanar oss nu att släppa det som inte fungerar.. Kanske slåss vi mot oss själva.. gamla förlegade föreställningar om möjligheter .. Kanske måste vi drömma nytt och träna på att ha tillit till en högre mening..

En sista Eklips ..

Vi lägger nu 18 månader av processer som berört just Skytten/ Tvillingarna bakom oss..Sättet vi tänker och på vilket sätt vi sorterar information har varit del av den här cykeln.. Nu ska vi skapa nya drömmar

.. Sikten kan vara skymd eller så kanske du upplever dig utkastad i en verklighet du inte kunnat föreställa dig för bara 18 månader sedan ..

Vi använder tillit och påminner oss om att universum har en plan..

Uranus kan bjuda på överraskningar .. snabba förändringar och plötsliga infall… Glöm inte bort att förlåta dig själv för gamla misstag och våga igen.. Känslor är förstärkta nu så beslut görs dock bäst i eftertanke..

Vi ska nu in i process och eklipser med noderna i Oxen/ Skorpionens energier.. Här väntar frigörelse av karma rester och gamla mönster.. väntar gör också en uppbyggnad av en helt ny värld..

Vi använder tålamod och påminner oss själva om att vi nu lever mitt i ögat av större energimässiga transformationer..

Vi är modiga..🌸

Den här eklipsen är tyvärr utan mitt normala inspelade materialet .. Jag följer Neptunus flöde och har en riktig vinterförskylning som har tagit ut sin rätt..

*Kom ihåg att boosta ditt immunförsvar och vila dig i form under kommande dagar.. Vi är extra känsliga för inkommande flöde nu..

Vi tränar på gränser..

Jag önskar er alla en underbar Nymåne 💫

Namaste

Mia💫

Lifehealing@live.se