Välj en sida

Den stora energivågen med en stark Nymåne och Eklips i Skytten börjar nu att ebba ut och förändra form..Du kan nu uppleva dig stå naken med spillror av energier från dåtid men med en ny insikt du kan behöva hantera och få ner ner i jord ..

🌸

Med en ebbande Eklips som aktiverat Månens södra nod och med Neptunus som nu vänt om kan du vara i ett uppvaknande som triggar just de delarna av ditt liv som du behöver förändra..Den här veckan kan du behöva hantera dina egna skuggor och speglingar genom dina relationer eller så kan mönster från dåtid och olika spöken återkomma för att konfronteras..

Måndag 6/12

Veckan börjar med Månen nu i Stenbocken och kan ge dig kraft att färdigställa projekt eller sätta saker i rörelse..Kanske känner du dig omtumlad eller förvirrad om hur och vart du ska börja gräva i dag.. Merkurius som nu bygger kontakt med Neptunus kan få dig att känna dig mentalt oklar och tankar och önskningar svåra att pussla in i verkligheten …Du kan fortsatt känna dig naken och mer känslig för energi utifrån och kanske längta efter egentid eller att få dra i bromsen…Månen kommer i dag ha flertalet samtal som berör broar mellan ditt inre och yttre liv och nu kan du komma i kontakt med starka känslor eller övertygelser gällande relationen med dig själv och andra.. Vi vilar i och hanterar känslor nu utan att ta livsavgörande beslut då omedvetna energier från dåtid kan påverka på ett intensivt men irrelevant sätt ..Kreativa projekt och uttryck kan dock växa och frodas nu..

Tisdag 7/12

Månen lämnar nu Stenblocken för att träda in i Vattumannen .. Struktur eller avsaknaden av gränser kan vara del av dagens process och flöde och nu kan det kännas viktigt att reda ut dig själv eller söka svar du själv kan stå för.. Du kan nu söka lösningar för att lyfta dig ur känslomässig oklarhet..Månen har i dag samtal med Uranus som kan skapa förändringar i samarbete med andra.. Relationer och investeringar som berör din framtid kan nu överraska och gamla Idéer eller kontakter kan komma fram i ljuset…Merkurius som i dag har en direkt kontakt med Neptunus kan vilseleda eller uppmuntra dig att ta för stora steg framåt.. en uppblåst bild av en dröm eller egen vilja att lyckas kan visa sig vara mer än du sedan kan eller vill hantera.. I dag använder vi kraft att sortera och lägger fokus på gränser samt jordar oss i förnuft för bästa resultat.. allt är inte guld som glimmar och stora beslut om rörelse framåt garanterat inte alltid lösningar på gamla surdegar..

Namaste🙏🏻

Mia💫

Lifehealing@live.se