Välj en sida

Tidig morgon var det då dax för en Fullmåne.. den sista i raden av avslut och kulminering där Månens egen nod samtidigt är i Tvillingarna

I dag står portaler öppna då Solen nu befinner sig över det galaktiska center som förenar oss med högre energier.. Universum har en plan… Lyssnar du i dag kan du tanka ner viktig vägledning om din framtid..

Dagens symboliska budskap som nu står att läsa i stjärnorna handlar om avslut.. men också om hopp att framtiden bär nya gåvor..

Hjärtstartare..

Venus som nu reser tillsammans med Pluto vänder om i dag i en retrograd rörelse som varar ända fram till Våren..Venus som nu kommer konfronteras av Pluto hela tre gånger under vägen ..berättar om att det är tid att rensa ut och förnya vår hjärtenergi..Den här symboliken är stark och en del av vår väg framåt..Vi ska omvärdera förnya och väcka vårt hjärta till nytt liv..

Tid att skala av..

Tvillingarna och den här Fullmånen styrs av Merkurius som i dag har kontakt med Kairon.. Det är tid att läka vår inre auktoritet nu..Den här Fullmånen bär en uppmaning att hitta din inre röst.. att rena och skala av..

Vi väljer väg..Vad väntar?

Kanske upplever du att du nu vill ha det enklare.. leva mer minimalistiskt och hitta tillbaka hem.. Med Månens noder som nu rör sig in i axeln av Oxen/ Skorpionen kommer nya portaler lärdomar och livsläxor öppna upp och nya processer aktiveras både privat och kollektivt..

Kanske kan du finna en röd tråd och delar av svar genom att se tillbaka på perioden April 2003 till slutet av året 2004 när Noderna passerade just Oxen/ Skorpionen förra gången?..Starka teman av avslut förändringar och karma förbundet med Södra noden i Skorpionen kan ha presenterat möten och händelser som förändrade ditt liv?

Nya året lovar åter igen avslut nya vägar och en återfödelse..Det är tid för Fågel Fenix att brinna .. och att återfödas

Vi tar ett djupt andetag nu.. och fokuserar på Jupiters kontakt med både Solen och Månen under den här Fullmånen.. Expansion av vårt medvetande kommer hjälpa oss välja rätt väg .. Det finns hopp .. överraskande vändningar och lösningar att hitta på vägen..

Det är alltid mörkast innan gryning ..

Lyssna gärna på min inspelande tolkning av dagens Fullmåne🙏🏻

https://youtu.be/TBuG2lCxRCY

Namaste/ Mia 💫

Lifehealing@live.se