Välj en sida
Någon har beskrivit Jupiter som Jultomten..

Har du känt att energin är annorlunda i dag?

Jupiter som är en gas gigant och den största av alla planeter.. han lovar nu expansion.. Jupiter erbjuder tillväxt och kommer med gåvor .. En känsla av nya möjligheter och hopp kan nu börja spridas..

Allt han rör vid växer… och en förväntan och tillväxt i ett nytt område av ditt liv kommer nu bli aktiverad.. ..Gåvor och möjligheter kommer nu genom ditt hus i Fiskarna..

The King is home..

Ändrade spelregler… Jupiter som rest tillsammans med Saturnus sista året och behövt förhålla sig till regler och Saturnus hårda krav och gränser….är nu åter igen fri…

En lättnad kunde upplevas under sommarmånaderna 21 ..då Jupiter en kort tid gick in i Fiskarna.. och då försvann under radarn för Saturnus kontroll.. innan Jupiter åter igen i retrograd rörelse reste tillbaka till Saturnus hus och styre…Tiden mellan mitten av maj till Juli kanske ge dig en känsla av vad som nu väntar dig…

Vi målar nu i starkare färger….livet återvänder..

I Fiskarnas energi kommer nu Jupiter förstärka och expandera möjlighet till en högre vibrationer som är kopplad till samarbete lärande andligt arbete kreativ kraft optimist och healing av kropp och själ..

Har du Fiskarna i..

1:a huset… Kan du nu räkna med ett starkt år av tillväxt på alla plan..Förändringar börjar med dig själv och nu kan du göra inre resor och öka din intuition och förmåga att lyssna och leda dig på dig själv på ett bättre och större sätt..Du kan föda fram nya projekt och träffa människor som hjälper dig att expandera ..En nyfikenhet och en känsla av tur kan leda dig mot nya sätt att växa nu. Du kan vara en ledstjärna för andra genom eget agerande nu..Din intuition förstärks ..

2:a huset .. Nu kan din självkänsla växa och du kan göra din egen röst hörd .. Tillgångar och ekonomi kan stabiliseras och projekt börja ge avkastning.Du kan fylla dina sinnen nu och vilja kreera och skapa från inre källa Ett inre och yttre välstånd är möjligt nu .. att komma ihåg att vara tacksam kan öka tillväxten mångfald .. Du påbörjar nu en uppbyggnad som kommer bära dig under lång tid framåt..Du kan ha tur i alla dina investeringar nu..

3:e huset …Du kan nu expandera tankar och kommunikation.Att tänka positivt och ta in information eller lära dig använda nya verktyg för nå ut till andra kan vara område att växa i nu..Nya samarbeten kan skapa stark tillväxt i alla typer av projekt och ditt nätverk kan vidgas.. Du kan i år ha många bollar i luften och älska det du gör och nu behöva tänka på att göra rum för mental vila ..Att sälja eller köpa kan vara vinstgivande nu..

4:e huset .. Du kan nu bygga större inre trygghet och ditt hem och familj kan expandera. Att flytta renovera eller utöka antalet familjemedlemmar i känsla eller faktiskt kan nu bli en gåva …Att arbeta hemifrån eller vilja skapa möjlighet till mer samvaro där ditt hjärta kan växa tillsammans med andra kan bli sant nu.. Relationer kan nu tillföra och expandera din ekonomi och känsla av säkerhet

5:e huset Du kan nu få projekt och kreativa projekt att växa.Kärlek och relationer kan nu vara i utveckling och en ny gryning ses.Du kan expandera din vänskapskrets och ditt hjärta kan leda väg .Det du brinner för kan nu ta mer plats och mer kunskap hämtas…Filosofi och större tankar kan nu ge mer kraft och du kan hamna i rampljuset eller bli uppmärksammad för att du sprider glädje till andra..Du kan känna som du föds på nytt nu..

6:e huset Du kan nu expandera och växa i din roll på arbetet eller på jordiskt plan och stå i centrum för en ny plan och utveckling som kan komma som en gåva. Du kan manifestera din plats på jorden och vinna mark under den här tiden. Nya rutiner kan skapa framgång och din hälsa och vanor kan nu förbättras.Att betala av skulder och skaffa rutiner blir nu möjligt då din roll som egen auktoritet nu växer till..

7:e huset Relationer är nu i tillväxt och du kan möta upp människor som sprider glädje och öppnar dörrar på din väg ..Kärlek och relationer har nu möjlighet att befästas eller påbörjas och du kan nu bli erbjuden nya möjligheter och vägar du tidigare inte tagit.. Kontrakt kan skrivas och nya arbetsgrupper bildas nu…Sociala sammanhang expanderar och du kan ha en fulltecknad almanacka eller projekt du vill ingå i ett samarbete med ..Gåvor från nära och kära kan väntas och goda själsvänner kan komma att visa sig på din sida..

8:e huset Nu får du möjlighet till hjälp att stabilisera eller lösa upp ekonomiska förehavande. Hjälp från nära och kära eller arv och rättvisa i viktiga frågor är nu lättare att nå.. Inre resurser kan nu växa till och oanade talanger visa sig bära dig hem… Plötsliga erbjudande eller händelser kan visa sig vara ödesbestämda och med mening och du kan nu stå i egen sanning på ett nytt sätt. Psykologiska härvor kan lösas och fred ingås…Allt du lägger energi på växer flerfaldigt ..Intimitet i nära relationer kan växa sig djupare nu

9:e huset Ett starkt växande väntar..Nya perspektiv och planer kan nu förändra livsvägar.En högre mening eller strävan kan leda dig mot högre vibrationer nu.Du kan nu lära nytt och vidga din inre lins. Utveckling och utbildning eller möten med andra kan skapa tillväxt du längtat efter. Samarbeten över gränser och möjlighet till resor kan skapa ny rymd och förståelse med mening i ditt liv…Att leda ljus och söka svar öppnar nu upp din värld.En gåva genom att Kreativa projekt kan växa snabbt nu..

10:e huset Du kan under den här tiden lansera och presentera dig själv på nytt sätt..Projekt eller skapande kan komma i ljuset och du kan bli uppmärksammad för väl utfört arbete.Du kan manifestera i jord nu som innebär framgång i åtagande och resultat på alla plan.Att ingå i kontakt eller relation kan innebära framgång och mer bekräftelse nu.. Du kommer nu utveckla sättet du leder dig själv och andra på och kan uppfattas som en stjärna i mörkret ..En expansiv period i investeringar av dig själv och i dina projekt lovar framgång och succé nu..

11:e hus Du kan nu satsa på dina drömmar och sikta mot stjärnorna.. du har en bra möjlighet att nå långt nu..Samlingar grupper och nätverk kan vara i en expansiv fas och erbjuda utveckling och nya möjligheter samt insikt i ditt liv nu. Att samla människor med gemensam agenda kan vara din väg mot stjärnorna och eget ljus. Du kan utmärka dig bli bekräftad genom att dela tankar åsikter och nu prata öppet om andra världar och vägar ..Att ingå i en helhet och bygga ett nytt kontaktnät kan känna enkelt nu.. Gåvor genom förståelse av dig och ditt unika utryck väntar nu från andra.. Glädje att dela och delge växer nu till..

12:e huset Nu kan ditt inre liv och kontakten med helheten växa till.. Meditation och inre arbete kan öka på takten av självkännedom och meningen med livet.. Du kan bli mer känslig sensitiv och in tonad under den här perioden..Förmågan att hjälpa och heala dig själv och andra växer nu till.. Gamla minnen och talanger kan väckas till liv och du kan aktivera en vacker process där förlåtelse och sinnesro är slutmålet.. Nu är tiden att förstärka kontakten med Änglar eller andra högre energier och skapa läkning av ditt undermedvetna.. Att få osynlig hjälp att bryta självdestruktiva mönster kan nu upplevas som en gåva från universum

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Vi är på väg hem.. Men vi alla trötta nu.. en stark led stjärna i mörkret är nu Jupiter..

Vi öppnar handen tar emot .. och vi ber..

“Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.”

Vi firar ljusets återfödelse och andas in ny tro på framtiden …

Let the force be with you💫

Namaste 🙏🏻

Mia…

Lifehealing@live.se