Välj en sida

Vi är nu i en fas av accepterande där förståelse och skapande av en ny livs karta framåt börjar ta form..Ett nytt Jag ska födas fram..

Gårdagens Fullmåne kan ha satt ljuset på problem vi kanske blundat för eller arbetat på under längre tid..Livssituationer som inte gett oss val eller annan känslomässig stagnation kan nu äntligen hitta rörelse..

..En kulminering av fastlåst energi kan kan nu blivit adresserad och vi kan modigt gå mot förlösning..

Kanske har du sagt Nej satt ner foten eller ändrat ditt fokus nu… Att kliva ner från korset kan fått en ny betydelse och innebörd ..

Dagens transiter 17/2

Månen är i dag i Jungfrun och samtalar nu med Uranus.. I dag söker vi lösningar läkning och förändring.,

Merkurius som nu bekvämt tagit plats i Vattumannen lovar en känsla av lättnad..Merkurius är fortsatt i skuggan av sin tidigare retrograda rörelse som berättar att våra tankar fortsatt bearbetar dåtid.. ..men att vi nu kan skönja ljuset i tunneln…

I dag kan du vara produktiv och hålla dig själv i handen.. Vi grundar och stabiliserar nu insikter..Månen som bygger kontakt med Mars och Venus berättar om möjlighet till samarbete och gemensamma projekt där fokus på just lösningar och nya planritningar kan ta form..

Kreativitet och skaparkraft kan hittas i dagens flöde och du kan upptäcka dig flyga över hinder eller lösa tidigare omöjliga knutar på inre eller yttre plan utan ansträngning..Vi agerar..

Tiden är mogen💫

Mia💫

Lyssna gärna på min inspelade tolkning av Fullmånen i Lejonet🙏🏻

https://youtu.be/2h81mG2aSXY