Välj en sida

Dagens transiter 2 April

2 April-22

I dag är Månen i Väduren för att under kvällen gå vidare in i Oxen..

Månen har i dag samtal med Venus och Pluto och du kan nu vara motiverad att röra dig från dåliga vanor och byta miljö på olika plan..Vänner kommunikation och samtal om förändringar kan vara del av dagens flöde ..

Gårdagens Nymåne är nu i uppstart och samlande av ny energi..att söka glädjefyllda utryck och att fylla dagen med uppgifter eller möten som inspirerar kan i dag vara målet..

..en känsla av en ny gryning …

I dag kan du bryta igenom och söka ljuset..Dagens flöde lovar lättnad efter att inre processer aktiverat känslor som nu kan påminna dig om vad du värderar .. ett eget värde kan vara del av dagens fokus ….

Solen Merkurius och Kairon är nu i starka gemensamma samtal..Viktiga beslut väntar..Kairon är en nyckel mot framtiden.. det är tid att knyta ihop säcken och läka..

En mer medveten styrning av din egen energi kan krävas för att manövrera dig ifrån ..till något som bär större hjärta och ger dig bättre näring..

Tankar kan i dag klarna då Merkurius möter upp med Solen.. kanske ser du nu på dåtid med nya ögon..

Merkurius som i dag befinner sig i ett reningsbad i Solen strålar berättar om en ny och kommande möjlighet att kommunicera rakare klarare och med större eftertryck..

Med Månens inträde i Oxen kan du du under kvällen fundera på vad du skall vattna..

Dina projekt din kropp och din framtida tillväxt kommer nu i fokus..

.. i tillväxt..

Lyssna gärna till min inspelade tolkning av Nymånen i Väduren

https://youtu.be/EMUKV-

Till dig som har Ascendenten eller Solen i Väduren.. ⬇️

https://youtu.be/2Iehqyy5iuY

Namaste..🌸

Mia💫