Välj en sida
5/4-22

I dag är Månen i Tvillingarna och samtalar nu med Venus och Pluto

🌸

I dag kan du vara i väntan på svar eller meddelande .. att nu vänta på grönt ljus kan upplevas frustrerande och du kan kanske pendla mellan hopp och missmod.. att vilja gasa på och äntligen komma framåt och förbi hinder kan i dag kännas extra viktigt

Du kan leta lösningar och en vilja att förändra kan vara en stark drivkraft i dag..Samtal om möjligheter och att samla information utifrån kan vara del av dagens flöde

Venus som under dagen nu passerar igenom sista graderna av Vattumannen innan kvällens inträde i Fiskarna berättar nu om en sista kraftansträngning ..kanske står du nu i valet och kvalet gällande samarbete eller funderar på de relationer du omger dig med.. Restriktioner och att arbeta eller leva på andras premisser kan nu kännas omöjligt..

🌸

Med Venus inträde i Fiskarna kan egna inre beslut under kvällen komma självklart.. en mental klarhet kan nu leda väg för vårt hjärta .. -att blunda för sanningen kan vara risken men en möjlighet att läka gamla sätt att hantera dig själv och dina behov får en chans att väcka dig till nytt liv nu…Att våga be om mer och bättre kan vara rätt väg att gå nu…

Kropp hälsa och sökande efter tekniker och sätt att nära oss själva kan nu vara en energi i uppvaknande ..kanske har din hälsa och kropp fått stå undan för andras behov eller så kan du lagt fokus på en praktisk verklighet där kropp och själ varit långt ner på din priolista..

Nu är tiden för healing och en återkoppling till egen källa möjlig .. Vi söker sammanhang och mening med livet igen.. en skapande och mer närvarande energi kan få oss tillbaka till nuet..

Ord kan vara starka i dag.. sanning och klarhet uttalad eller mottagen kan skapa nya inre rum att dela eller drömma i..

Namaste🌸

Mia💫