Välj en sida
6/4-22

I dag är Månen i Tvillingarna och för nu samtal med Kairon Solen och Merkurius ..Dagen kan bjuda på läkande samtal gällande dina planer och din inriktning i livet ..Svar kan förväntas komma under dagen som sätter tankar och planer i nytt ljus..

🌸

Klargörande gällande de former och regler du behöver förhålla dig kan nu komma i fokus ..att inhämta specifik och en mer detaljerad karta för att bättre orientera dig kan vara en bra idé idag..

Med Jupiter nu i uppbyggande möte med Neptunus kan en spirande känsla av att kanske kunna lösa tidigare upplevda omöjliga eller röriga situationer ..Månens mer ansträngda samtal med Jupiter berättar dock om att flera steg av din process återstår.. Vi ropar inte hej fören vi är på andra sidan bron och ett signerat kontrakt i handen ..

🌸

Venus som nu tagit steget in i Fiskarna kan färga dagen då lättnad sökes.. en hjärtlig önskan om mer frid och lugn kan bli kvällens fokus.. Efter dagens mer klargörande och upplysande praktiska flöde kan du vila ut i vilan av dina sinnen.. Drömmar och meditation kan ge svar nu….Att komma hem själsligt eller rent fysiskt kan kännas som en lättnad ..

Namaste🌸

Mia💫