Välj en sida

I dag är Månen fortsatt i Kräftan och samtalar nu med Kairon och Uranus..

8/4-23

🌸

I dag kan du vara upptagen av hemprojekt fysiskt och själsligt … Ditt hem och tankar om att förbättra din hälsa kan vara del av dagens flöde…. Månens samtal med Kairon kan nu skapa stress att inte tycka sig äga en ultimat styrka eller vara framme vid målet snabbt nog..Vi andas..

Månens samtal med Uranus kan skapa inre stress och du kan behöva stanna upp under dagen .. Att ändra planer och möten till en annan dag eller tid kan vara en idé nu..

Ekonomiska frågor och att reda ut begrepp för andra och dig själv kan ligga på dagen schema..Nya innovativa tankar kan nu födas fram och du kan nu vara klok nog att anteckna briljanta men kortvariga nedladdningar från universum ..

🌸

Jupiter och Neptunus är i dag i full kontakt och berättar om att din intuition nu är förstärkt.. Venus som nu gått in i Fiskarna förstärker den energi som nu kommer kulminera under kommande vecka.. Våra drömmar står i fokus och med Venus som stärker vårt hjärta och fyller på vår längtan av förlösning från dåtid kan magi födas..

Vi löser upp…En kvinnlig och mjuk energi finns tillgänglig som nu uppmanar till healing och optimism ..

Att drömma är första steget mot manifestation..Att nu skapa starka och levande bilder av din önskan om framtiden och låta ditt hjärta tala kan vara rätt väg.. Vi har nu kontakt med portaler som vidarebefordrar själsliga önskningar direkt till källan..

Vi undviker att måla för långt utanför linjerna.. då substans nu krävs för att kunna manifestera i verklighet..fötterna i jord och huvudet i himlen är rätt väg nu..Saturnus som snart är i kontakt med Månens noder kommer testa din förankring i jord..

Vi använder nu tiden att ta hand om oss själva och förlåta och läka tidigare misstag.. Den längsta och djupaste relationen du har i livet är med dig själv..

Namaste🌸

Mia💫