Välj en sida

I dag är Månen i Kräftan och har nu flertalet samtal under dagen.. Att bli konfronterad med verkligheten kan ta udden av din mer drömmande attityd och längtan nu..

Månen i Kräftan 9/4-22

I dag bygger Månen upp kontakt med Pluto .. Vi kan i dag förvänta oss konfronterande energier som berör din delaktiga fokus och vilja att ömsa skinn och göra nödvändiga förändringar..

Månen som under dagen ligger i svåra samtal med Solen och Merkurius berättar om kanske konfliktfyllda tankar … en del av problematiken kan innebära att ta ansvar för ditt uppvaknade och börja använda din åtgärdsplan för att förbättra dig själv och vägen framåt… att avsluta mönster gällande relationen med dig själv och andra som dränerar kan kännas svårt och du kan nu vilja stänga öron och ögon ..

Gud och Universum hjälper de människor som hjälper sig själva.. Handling och grundad realism är ord att anamma nu

Alla resor börjar med ett första steg och med Saturnus nu i samtal med Merkurius kan du använda din mentala kraft och envishet för att lyfta dig själv framåt och uppåt..

Mars som nu aktiverat Månens noder berättar om att du nu kanske behöver agera .. dina impulser kan vara starka men känslor nu kan hålla dig tillbaka.. Att behöva smälta och processa den energi som nu är aktiverad kan skapa en känsla av att vilja bromsa och gasa samtidigt…

Månen för i dag även samtal med Jupiter och Neptunus som berättar om att starka känslor nu kan flyta upp på ytan..Din längtan efter lugn och lycka kan nu växa till..Att medvetet välja ett kreativt utlopp eller skapande av planer för allas bästa kan vara en tråd att följa i dag..

En mixad energi kan under dagen ta dig mot höjder eller känsla av tappad energi… Vi ger och vi tar emot .. vi tillåter inre processer att ta plats mitt i görande ..och vi reflekterar..Känslor är viktiga pusselbitar i dag..

Namaste🌸

Mia💫

Lifehealing@live.se