VĂ€lj en sida
Onsdag 20/4-22

I dag Àr MÄnen i Skytten och samtalar nu med Jupiter och Neptunus och bygger kontakt med Solen..

I dag kan du behöva ta hand om kĂ€nslor och tankar som kommit upp under den fullmĂ„ne som kulminerat i VĂ„gen
 Ljuset Ă€r fortsatt starkt och lyser nu upp de planer och tankar pĂ„ förĂ€ndringar och avslut som nu Ă€r i process ..

Solen som i dag har nu gÄtt vidare in i Oxen kan fÄ dig att fokusera pÄ din plan och nu kan du vilja kommunicera i relation med andra .. Sökande av lÀttnad frÄn oklarheter och en vilja att söka utvÀgar lösningar och transformation kan hittas i dagens flöde..

Du kan nu vara extra frÄnmotiverad ..

Med Solen som nu lyser upp Oxen kan vi lÀgga fokus pÄ nya projekt och vÄr planerade framtid

MÄnens norra nod samt Uranus tillför nu förvÀntningar om en ny framtid samt kÀnsla av att vilja avsluta och lÀgga saker tillrÀtta..

Sanningar och förhoppningar eller.. verklighet och drömmar kan under dagen stÄ i konflikt med varandra -Vi söker och vÀljer nu medvetet det som sammanför och förenar och gör medicin pÄ vÄra egna inre konflikter genom att tillföra kÀrlek uppmÀrksamhet och tÄlamod till dagens mix..

Att landa in och uppleva kan vara rÀtt nu.. du kan nu vara mer kÀnslig och behöva ta hand om din kropp och ge dig sjÀlv nÀring sjÀlsligt och fysiskt ..

I dag kan du stÀda och rensa ut pÄ olika plan.. Att söka det enkla och det som Àr avskalat och enbart nödvÀndigt kan vara symtom pÄ dagens energi .. Vi söker lÀttnad frÄn kaos och oreda i dag..

Namaste🌾

MiađŸ’«