VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Stenbocken och samtalar nu positivt med flertalet planeter

21/4-22

I dag kan du fÄ energi att sÀtta igÄng projekt och klargöra för dig sjÀlv och andra om dina kommande planer..

Solen som nu gÄtt vidare in i Oxen berÀttar att du nu kan vara upptagen med att förankra dina idéer i jord.. Att bygga styrka och fylla pÄ dina depÄer av energi pÄ olika plan kan nu vara i fokus .. Kropp sjÀl och den nya nÀring du vill tillföra kan vara del av dagens flöde

Att kavla upp Àrmarna nu kan vara rÀtt vÀg att gÄ.. Dina tankar och kÀnslor kan i dag vara allierade i skapande av en bÀttre grund att stÄ pÄ.. Din ekonomi kan nu komma upp k tankar om framtiden ..frÄgor som berör din hÀlsa och en sammanfattning kan visa att du nu kan vara beredd att avstÄ utsvÀvningar och istÀllet rikta fokus mot ett inre eller yttre sparande .. Att rikta din energi rÀtt och med bestÀmd avsikt kan skapa lÄnggÄende kroppsliga och sjÀlsliga besparingar ..

Du kan nu uppleva dig vara pĂ„ vĂ€g mot ett viktigt val 
 En Soleclips vĂ€ntar oss nu som kommer aktivera och öppna portaler mot framtiden..

En kÀnsla av att vilja trycka pÄ gasen mot framtiden kan nu stÄ i opposition med verkligheten och gamla förutsÀttningar..Saturnus som nu har kontakt med MÄnens noder berÀttar om att vi Àr i process att lösa upp karma och fortsatt bÀr pÄ gamla invanda mönster gÀllande eget vÀrde..Vi Àr i process ..

I dag kan vi inventera och sammanfatta ..

I dag kan du reda ut och göra mentala eller faktiska listor pĂ„ vad som ger energi och vad eller kanske vem som tömmer..Att grunda och Ă„terkoppla med oss sjĂ€lva och vĂ„rt hjĂ€rta Ă€r av stort vĂ€rde nu


Namaste🌾

MiađŸ’«