VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Vattumannen och har nu samtal med Solen..Tankar och kÀnslor kan nu stÄ i konflikt med varandra ..Att söka lösningar och förÀndra tankebanor för att nÄ i mÄl Àr att rekommendera

Dagens samtal mellan Solen och MÄnen kan skapa obekvÀma frÄgor och nu kan dina tankar vara upptagna med möjliga hinder ..uppmÄlade eller faktiska ..

Merkurius som i dag Àr i hÄrda förhandlingar med Saturnus kan nu krÀva din fokus .. Att vilja bli klar med projekt eller beslut kan i dag fÄ dig att Àven fundera över en plan B..

Merkurius som nu nĂ€rmar sig MĂ„nens Norra nod kan krĂ€va ett svar beslut eller klargörande .. en inre förvirring kan uppstĂ„ nu dĂ„ tvĂ„ olika inre vĂ€rldar krockar 
Att grunda ta reda pĂ„ fakta och söka svar kan kĂ€nnas torrt i jĂ€mförelse med drömmen om förverkligande av din fantasi dröm och sjĂ€lsliga mĂ„l .. Inga steg bör dock förbises 
 Vi litar pĂ„ processen!

Att lita pÄ din intuition kan vara av högsta betydelse just i dag..vi lyssnar och vi kÀnner in för att lÀsa av vÄr egen inre gps nu..

FörÀndringar och byggande krÀver verktyg och nu kan du behöva se över hur du anvÀnder dina talanger.. och din kropp.. Att nu avsluta dÄliga vanor ..eller mönster att kasta pÀrlor för svin Àr att rekommendera..

OtĂ„lighet och att hoppa över steg för att snabbare ta dig i mĂ„l kommer skapa fördröjningar av resultat och tid .. Även smĂ„ .. men rĂ€tta steg Ă€r bĂ€ttre Ă€n stor och ogenomtĂ€nkta rörelse Ă„t fel hĂ„ll..

MÄnen bygger nu kontakt med Kairon som berÀttar om möjlighet till lÀkning ..Genom att ta hand om oss sjÀlva och slÀppa gammal energi skapar vi möjligheter att reparera och bygga ny kraft..

Vi vattnar nu det vi vill ska vÀxa..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se