VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i Vattumannen och för i dag samtal med sin egen nod och Merkurius samt bygger nu upp kontakt med Saturnus.

24/4-22

Merkurius har i dag ett möte med MÄnens Norra nod.. och för samtidigt samtal med Saturnus ..

Du kan ha tankar om framtiden som nu kan skapa inre press och tvivel pÄ sig sjÀlv och din plan ..en kÀnsla av ensamhet eller tankar pÄ problem kan trigga lÀgre energi som nu kan behöva hanteras .. en trötthet kan följa dig i dag pÄ olika plan..

I dag kan vi aktivera frÄnmotivation för att slÀppa destruktiva tankemönster

Du kan nu uppleva dig kommit till en grÀns eller kÀnner dig fÀrdig med upplevt lidande.. att bryta mönster och kanske behov att bli kickad ur bekvÀmlighets zon Àr en bra sinnesbild för dagens energi .. Vi behöver nu Äterkoppla till verkligheten och ta ansvar för vÄrt varande och vandrande pÄ jorden.. En realitet check kan vÀnta och det Àr bara du som sjÀlv kan vandra vÀgen mot frigörande och nytt byggande av egenvÀrde.,

Vi agerar


Med MÄnens nu kommande möte med Saturnus kan den fysiska verkligheten pÄminna dig om uppvaknandes kranka blekhet.. Vi gör bÀst att integrera och acceptera att bÄde mörker och ljus Àr en del av vÀgen..

Merkurius kommande samtal med Neptunus pÄminner oss om att anvÀnda drömmar visioner och högre mÄl för att hÄlla inre gnista vid liv.. Vi fortsÀtter nu rensa ut dÄtid inför kommande Soleclips i Oxen.. Det Àr tid att slÀppa nu för att kunna ta emot nytt..

I dag kan du hitta trĂ„dar tillbaka i tid gĂ€llande tankemönster och sĂ€tt du behandlat dig sjĂ€lv.. Att höja ditt EgenvĂ€rde och se till att du tar hand om dig sjĂ€lv nu pĂ„ ett nytt och mer kĂ€rleksfullt sĂ€tt Ă€r vĂ€gen att gĂ„..Din inre kĂ€nsla av vĂ€rde speglar de relationer du har med din omgivning och Ă€r ett direkt facit.. Att försöka fixa andra och den spegelbild som följer dig Ă€r bortkastad energi..Inga plĂ„ster i vĂ€rlden kan fylla den lĂ€ngtan du bĂ€r i ditt hjĂ€rta.. Vi Ă€r nu kallade hem


Vi bör nu strĂ€va att gĂ„ inĂ„t och till roten för Ă€ndra det flöde som möter oss utifrĂ„n ..Du bĂ€r sjĂ€lv svaret
..

SÄ innan .. sÄ utan..

Vi Àr fortsatt i process ..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se