VĂ€lj en sida

I dag passerar MÄnen Jupiter innan kvÀllens intrÀde i VÀduren.. ett energiskifte Àr nu att vÀnta ..En större förstÄelse och insikt om vad du behöver förÀndra och transformera nÄr dig i dag..

I dag kan du sÀtta ett förstoringsglas pÄ din egen inre process och nu kan kÀnslor expandera din förstÄelse och din kÀnslighet..

Med MÄnens intrÀde i VÀduren under kvÀllen kan viljans att fÄ saker i rörelse förstÀrkas medan din fysiska energi nu kan vara lÄg.. Att fundera pÄ vad du bör och mÄste kan skapa inre stress och en kÀnsla av att trampa vatten kan infinna sig

MÄnen Àr nu i avtagande fas och bygger kontakt med Kairon som nu berÀttar om nödvÀndighet att ta hand om dig sjÀlv och lyssna in dina behov.. en inre konflikt kan skapa uppstarter och snabbt avtagande intresse för vad du pÄbörjat ..Du kan ha svÄrare att styra och fokusera din energi och slutföra .. Ett kreativt flöde kan dock hittas och du kan nu förlora dig i projekt eller uttryck som Àr sinnesbaserade och skapar flöde pÄ kÀnslomÀssigt plan..

Vi Ă€r fortsatt i process att slĂ€ppa och transformera .. med MĂ„nen nu i slutfasen av sin mĂ„nadscykel kan behov att plocka ihop och sammanfatta pĂ„ olika nivĂ„er vara starkt nu.. Vi förbereder


Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se