VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i VÀduren och möter upp med Kairon.. Nu erbjuds möjlighet att tona in pÄ de saker som behöver stÀrkas i ditt liv..Det finns möjlighet att heala kropp och sjÀl nu..En lÀngtan efter samhörighet kan följa i dagens flöde .

28/4-22

I dag kan du leta avslut och förstÄelse .. Venus passerar nu Neptunus och du kan kÀnna dig mer splittrad och drömmande under dagen..

Med MÄnen som i dag passerar Kairon kan svar komma in som du vÀntat pÄ eller kan en pusselbit falla pÄ rÀtt plats..Att tidigare fantiserat om möjlig utkomst kan med dagens svar förstÀrka kÀnslan av tur eller skapa ett uppvaknande om att önskat resultat krÀver motprestation ..

Med Venus som nu passerat Neptunus och i byggande kontakt med Jupiter kan dagens fokus vara riktad mot just framtiden .. Tankar kÀnslor och planer kan ligga i en framtida tidslinje och du kan kanske tappa kÀnslan av hÀr och nu..Kreativa projekt och skapande kan behöva hitta ett utlopp för att förhindra en bubblande rastlöshet..

Under kvÀllen kan du vara försjunken i tankar om valda vÀgar och lÀngta efter egentid.. eller att dela tystnad med andra..

Merkurius som nu Àr i slutet av resan genom Oxen berÀttar om att du nu kan tÀnka pÄ vad du egentligen vill och nu vilja planera för att ta hand om dig sjÀlv pÄ ett bÀttre sÀtt. Kropp sjÀl och en lÀngtan efter klarhet och enkelhet kan följa i kvÀllens energi

Namaste🌾..

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se