Välj en sida
Nymåne eklips i Oxen 30 April

Solen och Månen har nu mött varandra på 10.28 grader av Oxen ..

Det här är en partiell eklips då Månens norra nod nu befinner sig på 23 grader av Oxen..Likväl en kraftfullt möte då Uranus nu befinner sig i just Oxen och påverkar energin i de här eklipsen..

Tid för förändring och Nystart

En eklips är verksam i hela 6 månader och nu har du chans att sätta dina idéer och din längtan i jord ..

Uranus lovar förändringar.. och kanske snabba eller oväntade händelser är del av den här Soleklipsen..Solen som möter upp med Uranus den 5:e Maj aktiverar energin och kan erbjuda insikter och öppna dörrar mot en kanske efterlängtad Nystart..Den 13 Maj möter Solen upp med Månens Norra nod och det kan då vara tid att realisera och ta ansvar för att bygga vidare med bestämd avsikt..

Vi tar de chanser som presenterar sig..

Den här Nymåne eklipsen är kopplad till Jord och nu kan du skapa rörelse och tillväxt i områden som berör din inre och yttre ekonomi ..

Oxen vill bygga på sikt.. grunda och befästa framgång..

Den är Venus som är chef för den här Nymånen.. Vi kan förvänta oss mer självinsikt och nu finns möjlighet att skapa nya relationer och sätt vi relaterar till vår kropp och varande..

Eklipser är alltid ödesbestämda förändring..och de kommer alltid i par..

Vi är nu i fysisk kroppsliga energier där en uppgradering och nystart kan hjälpa oss mot manifestation..Men för att nu befästa i jord måste vi möta nästkommande eklips i Skorpionen med mod då psykologiska mönster då kommer att presentera sig..Healing av psykologiska djup väntar..

Att lyckas kan vara lika skrämmande som att misslyckas..

Dagens övning kan bli att träna på inre bilder av framgång.. Vad skulle hända om du levde i din fulla potential ?!.. Hur skulle det kännas.. och hur skulle du må?…

Med kommande Merkurius retrograd kan flera möjliga vägar presentera sig.. Vilken väg du väljer kan vara grundad i din självkänsla och vad du själv tycker du är värd.. Vi bryter egna psykologiska mönster och vågar nytt!..

Vi siktar mot stjärnorna …

Lyssna gärna på min intuitiva tolkning av eklipsen i Oxen ..⬇️

Följ gilla och prenumerera 🙏🏻

Mia💫

https://youtu.be/wogoVNN7igs

Lifehealing@live.se