VĂ€lj en sida

I dag gÄr MÄnen in i Tvillingarna och möter upp med Merkurius ..MÄnen samtalar under morgonen med Pluto och Venus ..

En energiförÀndring Àr att vÀnta i dag dÄ Venus nu kommer gÄ vidare in i VÀduren..

MĂ„ndag 2/5-22

Idéer kan i dag utvecklas och kontakter tas.. Merkurius som nu drar ner pÄ takten kan fÄ dig att fundera pÄ gamla förutsÀttningar och du kan idag bestÀmma dig för att göra saker bÀttre frÄn nu och framÄt..

Den eklips och NymÄne som föddes Oxen kan i dag fÄ dig att vilja lÀgga dÄtid bakom dig..Venus som gÄr vidare in i VÀduren kan nu fÄ dig att initiera och lÀgga nya planer gÀllande din hÀlsa och ekonomi ..

Venus i VÀduren bereder nu vÀg för ditt hjÀrta och önskningar.. Relationer och drömmar kan nu bli mer aktiverade omrÄden i ditt liv och du kan börja tÀnda inre eldar.. En förstÀrkning av eld energi Àr att vÀnta dÄ Jupiter i mitten av mÄnaden trÀder in i just VÀduren .. Drömmar vÀvda och önskade har nu en möjlighet att börja gro och vÀxa till..

Merkurius som nu befinner sig i skugga till sin retrograda period kommer backa bakÄt i just Oxen och plocka upp vibrationer frÄn din nu pÄtÀnkta nystart.. En chans att göra om kalibrera och förbÀttra erbjuds inom omrÄden som berör just din kropp och ekonomi pÄ inre och yttre nivÄ..

En ny chans att starta om och ÄterfÄ energi vÀntar oss nu..Vi agerar .. men i eftertanke och med ny vishet ..

Namaste 🌾

MiađŸ’«

Lyssna gÀrna pÄ min inspelade tolkning av NymÄne eklipsen i Oxen


https://youtu.be/wogoVNN7igs