VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Tvillingarna och samtalar nu med Kairon och Mars..

I dag kan du kÀnna dig förvirrad och ha svÄrare att handgripligen genomföra .. dina tankar kan vara aktiva och du kan kanske kÀnna dig överstimulerad .. att vÀlja ut en sak att fokusera pÄ kan bli dagens utmaning..Viljan kan nu vara större Àn förmÄgan och kanske sitter du med flertalet valmöjligheter som skapar inre stress..

3/5-23

Pluto som i dag Àr i samtal med Jupiter kan nu krÀva förÀndring och puscha dig mot att realisera dina visioner.. KÀnslor och tankar kan dock vara osynkroniserade och du kan kanske uppleva dig splittrad..

Att bryta mönster och bestÀmma dig för att hantera inre eller yttre motstÄnd pÄ nytt sÀtt Àr vÀgen att gÄ nu..

All resor börjar med ett första steg..Fake it till you make it..

Vi Àr nu mitt emellan Eklipser som innebÀr att du kan ha behov att bÄde avsluta och pÄbörja nytt.. Att nu vilja rensa ut slÀnga och fÄ kÀnna dig fri pÄ olika plan i livet kan nu vara en byggande energi ..MÄnens som i dag har samtal med Kairon berÀttar om att du nu söker lÀkning och mÄlet Àr att ta tillbaka kraft bÄde i relation med dig sjÀlv och andra..Kroppsliga utrensningar kan vara svar pÄ att lagrade toxiner psykiska och kroppsliga nivÄer nu söker ett utlopp..

En ny medvetenhet vill nu komma till utryck genom ansvar för kropp och inre mÄende nu.. Vi lyssnar och vi slÀpper det som inte lÀngre ger rÀtt vÀrde eller nÀring..

Vi Àr pÄ vÀg..

Namaste🌾

MiađŸ’«