VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i KrÀftan och samtalar nu med Solen Neptunus och Mars..En kontakt med Kairon berÀttar om att du nu kan söka kraft att komma vidare..

6/5-22

Tankar pÄ din inre och yttre ekonomi kan nu driva dig att söka nya avtal och se över kontrakt..Du kan nu inventera och fÄ igenom förbÀttringar som Àr kopplade till ditt fysiska hem och bostad eller din egen kropp

Med Solen och Uranus i fortsatt kontakt kan mÄlet nu vara större frihet och lÀttnad frÄn detaljer och saker som hÄller dig tillbaka

Att dra ner pÄ takten nu och söka vila och att fÄ föda dig sjÀlv och dina sinnen kan vara en lÀngtan

Senaste dagarnas kanske högre tempo eller inre förÀndringar kan nu behöva landa in.. Att processa och bearbeta val och de tankar om nÀsta steg av din plan kan vara nödvÀndigt nu..

Venus och Merkurius Àr nu i starka samtal gÀllande egen kraft och vilja att förÀndra.. Att prata och kommunicera om lösningar och nÀsta steg gÀllande samarbete och projekt kan vara fördelaktigt i dag..Vi kan nu fokusera pÄ positiva lösningar och se fördelar med öppna samtal..

Hemprojekt och möten med nÀra och kÀra kan fylla dina inre rum nu .. en lÀngtan efter nÀrhet eller att fÄ Äterkoppla till eget center kan vara extra starkt i dag..

Jupiter som nu befinner sig pÄ sista graderna av Fiskarna berÀttar om fortsatt fokus pÄ vad som behöver lösas upp för att du skall kunna komma vidare..

Vi fÄr nu hjÀlp att frigöra .. Att nu meditera och Äterkoppla ökar kÀnslan av att vara vÀgledd.. Vi fÄr nu hjÀlp av universum genom en förstÀrkt intuition och en starkare inre röst.. Vi lyssnar..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se