Välj en sida
Fullmåne Eklips i Skorpionen …

Starka energier är nu i rörelse.. och resultatet av dagens Eklips kan nu komma att hjälpa dig bryta dig ur situationer som du försökt lösa ..kanske under längre tid..

Att bryta ihop eller bryta igenom..

Med en fullmåne Eklips i just Skorpionen är rening transformation och frigörande av toxiska känslor situationer och relationer nu i fokus…

Att avsluta dåliga vanor och fasa ut energi som dränerar och håller dig tillbaka är temat nu..

Eklipser är starka och ödesbestämda.. och kanske upplever du att Universum kontra din egen vilja har olika uppfattningar om vad som är bäst för dig?..Mitt råd är att lita på processen ..

Förändringar som nu presenterar sig kan skaka om vårt ego.. men med facit i handen brukar avslut och förändringar i skuggan av en Eklips senare öppna upp för nya och bättre möjligheter..

Skorpionen som styrs av Pluto erbjuder under närmaste veckorna insikter som stiger upp från underjorden.. dolda skuggor kan kanske skrämma.. men att belysa det onämnda kan skapa en ny sanning att leva efter..

Vi dränerar och tömmer ut gifter nu..

En intressant period väntar och dagens Fullmåne Eklips kommer inte göra dig besviken..plötsliga ändringar avslut eller sanningar kan transmutera dig in mot nya världar..

Vi är på väg..hem

Namaste/ Mia💫

Ps:…Lyssna gärna på mina inspelade tolkningar för alla stjärntecken ⤵️

https://youtube.com/channel/UCGWqPmY_qt_KPNjm-dGf7dg