VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Skytten under morgonen för att senare gÄ vidare in i Stenbocken

18/5-22

Med MÄnen nu fortsatt i starkt ljus Àr omrÄden som berör egen styrka i fokus ..Mars som nu har kontakt med Neptunus kan skapa lÀngtan efter att fÄ slÀppa mÄsten.. men en uppmanande energi att avsluta projekt och Ätagande kan nu krÀva resultat och dÀrför ditt engagemang

MÄnen samtalar i dag med Jupiter och nu kan viljan att pÄbörja nya uppgifter locka.. Att först beta av surdegar kan bli dagens utmaning..

Energin som nu kulminerat i en FullmÄne Eklips fortsÀtter fÀrga inre processer och kanske har ett inre uppvaknande skakat om eller klargjort en handlingsplan eller inre bild över vad du behöver förÀndra..En urladdning kan skapat turbulens som i dag behöver hanteras ..

Med en fot i dÄtid och nu kanske i klÀm kan nÀsta steg framÄt kÀnnas stort och osÀkert..Inre transformationer Àr fortsatt aktiva och med Merkurius nu retrograd kan val gÀllande vÀg framÄt vara extra viktiga nu..Att vakna upp innebÀr behov av att ömsa skinn ..och i dag kan vi uppleva en tyngd av verkligheten..

Med Solen nu pÄ sista graderna av Oxen kan din hÀlsa och ekonomi vara aktiverade omrÄden.. Att nu skapa en bÀttre hÀlsa och ett större och mer positivt flöde i ditt liv kan innebÀra att du behöver förÀndra rutiner och ta ett större ansvar för kropp och sjÀl.. SÄ innan sÄ utan.. Uppmaningen Àr att bygga starka grÀnser och uthÄllighet .. Upprepade anstrÀngningar kommer visa dig gott resultat..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lyssna gĂ€rna pĂ„ mina tolkningar av Maj mĂ„nad för alla stjĂ€rntecken đŸ™đŸ»

https://youtube.com/channel/UCGWqPmY_qt_KPNjm-dGf7dg