VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Stenbocken och samtalar nu med Venus och Kairon samt bygger kontakt med Mars och Pluto..

I dag kan du uppleva att inre eller yttre press och stress kan pÄverka och du kan kanske uppleva dig satt pÄ plats av din verklighet eller egna krav..

Undertryckta kÀnslor kan nu komma upp till ytan och ett ökat behov att fÄ göra saker pÄ ditt eget sÀtt kan vara del av dagens flöde

Inre konflikter kan behöva utlopp och att sjÀlv vara den som tar ansvar för eget vÀlmÄende kan vara viktigt just i dag..kanske kan du sÀtta bÀttre grÀnser för dig sjÀlv eller andra nu och stötta dig sjÀlv i samtal pÄ inre eller yttre plan..

Relationer kan kÀnnas anstrÀngda och tankar om ekonomiska beslut eller val kan öka inre beslutsamhet att gÄ egna vÀgar och lösa upp gamla skulder..

Solen har i dag positiva samtal med Pluto som lovar lösningar och resultat om planer och Ätagande följs..att bryta tidigare mönster dÀr du kastat pÀrlor för svin eller slösat din energi pÄ temporÀr fyllnad av inre tomrum -kan nu innebÀra ett större och mera respektfullt agerande och ansvarstagande av dina inre och yttre resurser..

Kanske upplever du att kroppen talar till dig nu dÄ Kairons kontakt med MÄnen kan pÄminna dig om att du behöver lyssna..att boka en massage eller fundera pÄ lÀkande sÀtt att förÀndra vanor som skapar stress kan vara rÀtt vÀg att ta..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Prenumerera gĂ€rna pĂ„ min kanal för uppdateringarđŸ™đŸ»

https://youtube.com/channel/UCGWqPmY_qt_KPNjm-dGf7dg

Lifehealing@live.se