VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Vattumannen och samtalar nu med Kairon Venus och Uranus .. MÄnen bygger nu upp kontakt med Saturnus och ett större energi skifte Àr att vÀnta dÄ Solen i dag trÀder in i Tvillingens energi och möter upp med Merkurius.. En ny cykel pÄbörjas nu och viktig information kan vara dagens tema..

21/5.. Nu pÄbörjas Tvillingens mÄnad..

Merkurius möter Solen

I dag backar Merkurius igenom Solen och tankar om vÀgval Àr i fokus .. med en Merkurius nu retrograd kan du behöva gÄ tillbaka till tidigare planer och nu lÀgga nya strategier..

En rening av mental energi sker nu och information som underlÀttar och klargör kan vara inom rÀckhÄll.. Aha upplevelser eller nedtankningar kan skapa nya tankar och dagen kan kanske bjuda pÄ överraskningar..

Med Solen nu i Tvillingarna vÀntar mera sociala kontakter och nu kan du knyta viktiga kontakter och ocksÄ knyta ihop sÀcken..Viktiga vÀgval vÀntar och med dagens klargörande energi kan suddiga bilder nu klarna.. resultat frÄn anstrÀngningar nu kan komma i senare skede dÄ Merkurius retrograd resa avslutas.. Vi bygger om..


.Och vi byter perspektiv

Kanske Àr du nu mer medveten om inre strukturer och mönster som behöver förÀndras och slÀppas.. med enegier frÄn den fullmÄne Eklips i Skorpionen som nu Àr verksam kan du bli uppmanad av universum att rensa onödiga kostnader pÄ sjÀlsligt och fysiskt plan..

Att öva pÄ tillit och tillÄta nya möjligheter samarbeten och vÀgar öppna upp kan automatisk avsluta gamla sÀtt att förhÄlla dig till verkligheten..

Dagen kan överraska och befÀsta..

Namaste🌾

MiađŸ’«