VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i Vattumannen för att under kvÀllen gÄ vidare in i Fiskarna

22/5.. Söndag

I dag kan du lÀgga energi pÄ att bryta ner problem eller system i mindre delar.. Att samtala och kommunicera om lösningar och söka nya infallsvinklar kan nu vara i fokus

Dolda eller medvetna inre och yttre konflikter kan i dag komma upp för att granskas och relationen med dig sjÀlv och andra vara i fokus

Plutos som i dag har kontakt med Venus berÀttar om att du i dag kanske kan sÀtta ord pÄ tankar och kÀnslor som Àr process och förÀndringar kan sökas av sÀtt att kommunicera och relatera..

Med MÄnens intrÀde i Fiskarna kan kommunikationen under kvÀllen försvÄras eller kanske viktiga samtal rinna ut i sanden .. diskussioner kan anta ovÀntade former och nu kan svar förvirra och grÀnser överskridas..

Pluto som nu har kontakt med Mars kan skapa kÀnslor av att vilja gÄ till botten av problem och du kan nu behöva hitta positiva utlopp för starka kÀnslor.. Inre och yttre ekonomi och resurser kan vara del av dagens flöde och i relation med andra kan du ifrÄgasÀtta hur högt andra vÀrderar dig.. sanningar kan nu serveras och att försöka hÄlla egna grÀnser och kraft i balans kan bli dagens utmaning..

Med Merkurius som i dag backar in i Oxen kan gamla problem eller frÄgestÀllningar ÄteruppvÀckas pÄ gott och ont.. att bryta ihop eller igenom mot nya inre beslut och insikter Àr möjligt nu..

Namaste 🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se