VĂ€lj en sida

I dag Ă€r MĂ„nen i Fiskarna och möter nu upp med Neptunus och bygger kontakt med Mars.. Dagen erbjuder insikter som kan skapa förĂ€ndring av invanda mentala mönster


MĂ„ndag 23/5

Med Mars som nu bearbetar sista graderna av Fiskarna kan du i dag bli medveten och upplyst i vad du bör slÀppa förÀndra och avsluta.. aha upplevelser som berör dina egna grÀnssÀttningar pÄ inre och yttre nivÄ kan nu stÄ i fokus..

Erbjudande och sökande av öppningar kan presentera sig pÄ flera plan nu.. Solen som i dag har kontakt med Jupiter berÀttar om att nya dörrar kan öppnas pÄ insidan och ocksÄ i din fysiska vÀrld dÀr nya kontrakt eller möjligheter nu kan presentera sig.. upphandlingar och diskussioner om ekonomi och förtjÀnst kan vara del av dagens energi

Merkurius som nu har kontakt med Mars kan hjÀlpa dig forma tankemÀssiga medvetna val och en chans att avsluta upprepande mönster och rÀtta till tidigare misstag.. Nya sÀtt att agera vÀlja och kommunicera kan lÀka din sjÀlvkÀnsla pÄ sikt .. kanske kan erbjudande som nu kommer skapa tillvÀxt du tidigare bara drömt om..

Vi Àr i mellanvÀrden nu dÀr nya mönster och vÀgar skall öppnas och trÀnas in.. med en ny vÀrld som vÀntar kan gamla vanor tankar och beteende nu behöva avslutas innan stora steg pÄ en ny spelplan kan tas..

Dagen erbjuder inspiration och medvetna val gÀllande din nya verklighet som nu skall börja byggas..

Vi vÀljer nytt och skruvar upp volymen pÄ vÄr inre och yttre röst.. Att tala och samtala om framtiden kan nu göra övergÄngar lÀttare dÄ nya vÀgar kan kÀnnas mer lockande Àn att falla tillbaka i gamla vanor..

Vi slÀpper rensar och gör oss fria frÄn dÄtid.. ett steg i taget.. en ny gryning vÀntar..

Vi vÀljer att höja vÄra vibrationer..

Namaste🌾

MiađŸ’«