VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i VÀduren och har nu passerat Mars och Jupiter under tidig morgon ..En kÀnsla av att se klarare och en vilja att sÀtta igÄng med egna projekt kan nu vara starkt nÀrvarande energi

25/5-22

MÄnen bygger under dagen kontakt med Kairon och att nu med ny kunskap eller information hantera alla typer av gamla surdegar kan ligga pÄ dagens agenda.. I dag kan du kÀnna kraft och energi att ta tag i lÀnge vilande projekt eller börja agera mot utsatta mÄl..

Mars har nu kommit hem i VÀduren och en tvÄÄrig resa har nu avslutats.. I dag fÄr du möjligheter att fundera pÄ nya mÄl och en nyskapande energi Àr nu tillgÀnglig .. att fundera pÄ samt lÀgga planer för kommande Är Àr ett smart drag nu..

Merkurius som nu backat tillbaka in i Oxen berÀttar om att du bör hÀmta kunskap i tidigare erfarenheter och att lÄngsiktiga planer och en steg för steg process kan komma att ge stor skörd i framtiden ..Att Äterkoppla med vÄrt hjÀrta och vÄr kropp ligger i dagens flöde ..om det kÀnns bra i ditt hjÀrta och Àr nÀrande för din sjÀl och kropp har du grönt ljus nu..

Att nu pÄbörja nya sunda vanor eller se över vilka typer av energi du intar lever i eller frotterar dig med kan vara dagens uppgift .. Vi vÀljer nu bort mÀnniskor situationer och tidigare egna val som drar ner eller vibrerar i otakt i dag..

Merkurius som i dag kontaktar Pluto berÀttar om att du har viljan och kraften att nu bryta igenom.. Vi förÀndrar och transformerar ..tankar och samtal kan vara djupa intensiva och kanske penetrerande.. En lÀngtan efter sanning och att hitta rÀtt vÀg Àr stark nu.. Kanske ifrÄgasÀtter du tidigare vÀgval och gÄr till djupet av inre önskningar..

I dag kan du uppleva dig frÄnmotiverad och fokuserad pÄ nya mÄl och önskningar.. en tillbakablick kan ge ledtrÄdar till kommande vÀgval dÄ kunskap om dig sjÀlv och dina behov nu stÄr i fokus..

Vi brÀnner gammalt och fokuserar nu vÄr kraft..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se