VĂ€lj en sida
Torsdag 26/5

I dag Àr MÄnen fortsatt i VÀduren och bygger nu kontakt med Venus.. relationer samt projekt som kan kÀnnas nödvÀndiga kan vara del av dagens flöde..

I dag kan du fokusera pÄ att fÀrdigstÀlla och genomföra projekt och Ätagande .. en obekvÀm kÀnsla att nu behöva ta tag i det som kanske inte Àr uttalat eller berört i relationer och samarbeten med andra kan skapa uppbyggd oro eller negativa förvÀntningar

Venus som nu Àr i byggande kontakt med Pluto berÀttar om att fokus pÄ din ekonomi och det förÀndringsarbete som krÀvs för att kunna börja om pÄ grön kvist kan vara en tagg i tanke eller kÀnsla just i dag.. en kÀnsla mental oro eller obeslutsamhet kan följa dig under dagen..

I dag kan du behöva tÀnka lÄngsiktigt ..att de surdegar samtal eller göromÄl som du nu lyckas genomföra kommer skapa god jord för framtiden

I dag arbetar vi pÄ att lugna egen oro och att hÄlla fokus pÄ mÄl och mening.. Vi lÀgger nu nya fundament för framtiden.. VÀntande svar eller det lÀggande av livspussel som pÄgÄr kan skapa kÀnsla av att vara i mellanland eller vid ett viktigt vÀgkors i livet..

Vi andas.. allt har sin tid

KvÀllen kan bjuda pÄ egen inre Äterkoppling och att tanka pÄ egna depÄer Àr bra val eller mÄste nu..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min inspelade tolkning av Mars i VĂ€duren âŹ‡ïž

https://youtu.be/pxT1CaNIepc

Lifehealing@live.se