VĂ€lj en sida

I dag gÄr MÄnen in i Oxen och samtalar fortsatt med Pluto.. transformation och förÀndrings energi ökar nu i styrka .. Venus har i dag intensiva samtal med Pluto som förstÀrker möjligheter och vilja att göra mer permanenta förÀndringar nu..

27/5-22

En sista kraftanstrÀngning eller konfrontation kan i dag skapa möjlighet att bryta igenom.. en kanske obekvÀm kÀnsla att inte vara pÄ rÀtt plats i livet kan nu sÀtta eld pÄ inspiration eller vÀxer en tvungen kÀnsla och behov att förÀndra fram

En lÀngtan att fÄ minimera eller skapa en mer hÄllbar grund för dig sjÀlv kan nu vÀxa.. Din kropp ekonomi och planer för att stabilisera och förÀndra inför nÀsta steg framÄt kan vara dagens fokus

Med Venus nu pÄ sista graderna av just VÀduren kan du lÀngta efter mer lugn och nÀrande energi .. att fÄ landa in och se över givande och tagande i relationer med andra och dig sjÀlv kan innebÀra att du först mÄste slÀppa taget om vanor och beteende som inte lÀngre Àr hÄllbara..

Vi nÀrmar oss nu en Ny mÄne som berÀttar om att vi Àr i tömmande fas.. Vi kan nu lÀgga sista handen pÄ projekt eller avsluta och vÀnda blad i relationer..

Med Mars som nu nÀrmar sig ett möte med Jupiter kan du kanske uppleva dig stressad speedad eller ha brÄttom att bli klar.. Vi andas nu och Äterkopplar med kropp och sjÀl.. Vi grundar och ser till att ha fötterna pÄ jorden..att ta time out eller paus under dagens görande kan vara ett bra drag..

Om du upplever dig triggad nu och uppseglingar skapar tankar om otillrÀcklighet eller du upplever dig missförstÄnd kan du behöva grunda din energi och sortera ut vad som Àr sant för just dig eller inte..

Du skapar ett eget universum hÀr och nu..

Namaste🌾

MiađŸ’«