VĂ€lj en sida

I dag Ă€r MĂ„nen i Oxen och möter nu upp med Uranus
 I dag kan du behöva vara flexibel dĂ„ planer nu kan förĂ€ndras ..överraskande moment och insikter kan skapa möjligheter att bryta ny mark..

Lördag 28/5

Dagens energi kan hjÀlpa dig öppna nya inre dörrar.. insikter om att du behöver bryta mönster och ta nya vÀgar kan komma plötsligt och kanske skaka om eller ge dig luft under vingarna ..

Venus som nu stÄr pÄ sista graden av VÀduren kommer under senare delen av dagen kliva in i Oxen .. en större energiförÀndring Àr att vÀnta och ditt fokus kan nu riktas mot varande och skapande..en lÀngtan efter lugn och att fÄ lÀmna drama och stress bakom dig kan vÀxa till ..

Dagens mer snabba energi kan erbjuda initierande kraft att sÀtta saker i rörelse ..ett klargörande eller insikter kan krÀva en ny handlingsplan och du kan nu röra runt i grytor och koka ner saker till essens..

En situation kan nu gÄ mot en kulminering och du kan uppleva dig vara nÀra ett genombrott eller förlösning pÄ gott och ont..Mars som nu nÀrmar sig ett möte med Jupiter lovar handlingskraft och dÀr en möjlig kokpunkt nu kan fÄ saker att explodera eller förvandlas för att komma till nytt utryck..

Vi rensar nu ut inför kommande NymÄne i Tvillingarna.. Ett val som Àr av större betydelse kan vÀnta i tid..

I kvĂ€ll grundar vi och Ă„terkopplar med hjĂ€rta och vilja.. Vi andas ut
och vilar i egen energi innan nĂ€sta cykel pĂ„börjas..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se