VĂ€lj en sida
Onsdag 1/6

I dag gÄr MÄnen vidare in i KrÀftan och samtalar nu med Jupiter Mars och Venus..

Vi har nu med oss energin frÄn den NymÄne som föddes fram i Tvillingarnas energi och kanske funderar du i dag pÄ dÄtid kontra nutid..

Att anvÀnda tid att processa de förÀndringar som nu Àr kÀnnbara och reella kan vara nödvÀndigt i dag.. ett inre tryck kan nu presentera en kÀnslighet som kan göra dig tÀndbar och du kan kanske lÀttare bli triggad under dagen..minnen och förhoppningar som inte lÀngre Àr fysiskt nÄbara kan vara del av dagens flöde..

Att pÄminna dig sjÀlv om vad som Àr bra i ditt liv och boosta dig med nya mÄlbilder och önskningar för framtiden kan vara ett sÀtt att hantera en kÀnsla av tidigare misslyckande eller lÀngtan efter nÄgot som inte blev..

En lÀngtan att komma hem och lÀka kan vara nÀrvarande nu.. hem familj och nÀra och kÀra kan vara i centrum under kvÀllen..Att Àta umgÄs och lyssna pÄ musik eller andra kulturella event kan locka nu..

Med Merkurius retrograd i Oxen kan tankar om just hem trygghet och ekonomi vara aktiverade .. ocksÄ din kropp de vÀnner du omger sig med kan ingÄ i dagens energi.. att tillhöra och höra hemma hos kan vara ledtrÄdar gÀllande dina tankemÀssiga processer nu..Vi kÀnner in..

Vi pÄbörjar nu ett nytt kapitel och funderar kanske pÄ vad och vem vi vill ta med oss in i det nya kapitlet av vÄrt liv.

En kommande lÀttnad av tyngd vÀntar nu..lön för mödan eller lÀttnad efter en tid av hÄrda villkor Àr nu runt hörnet..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min tolkning av NymĂ„nen i Tvillingarna..đŸ™đŸ»âŹ‡ïž

https://youtu.be/bh6UTJfUJR4

Lifehealing@live.se